01.07.2010

Actorii Eclipse,Tinsel si BooBoo vor sa calce pe urmele lui Pattinson,in viitor

Tinselbooboo
"Eu cred ca a fost cool",spune Stewart,care-l joaca pe varcolacul Seth Clearwater in Eclipse,despre prima lui intalnire cu paparazzi."A fost ceva ce nu m-i s-a mai intamplat inainte.A fost de asemenea putin ciudat,dar e slujba lor.Asa fac ei bani"


Korey nu e de acord."Nu cred ca e slujba lor",spune ea."Cred ca uneori intrec masura".Stewart,16 ani,ii raspunde,"Iti fac publicitate".
"Nu sunt de acord",spune ea.
In orice caz,amandoi ar putea sa rada de prezenta paparazzilor in timp ce filmau Eclipse,al treilea film Twilgiht,in Vancouver,British Columbia.Stewart a vazut paparazzi care au format o piramida umana ca sa vada ceva din filmari.Korey,30,estimeaza ca erau de 3 ori mai mult fotografi decat la The Twilight Saga:New Moon,al doilea film din seria vampirilor.
Si apoi sunt si fanii.
"Fanele sunt destul de indraznete",spune Stewart."Si unele intreaba,'Poti sa-i dai biletul asta lui...?' sau 'Poti sa-i dai bratara asta lui...?' Ni se intampla tuturor"


Stewart a avut parte de niste fane care tipau inainte sa se alature seriilor Twilight pt Eclipse.
"Cred ca nebunia Twilight este mai mare",spune el."Fanii sunt atat de loiali -- e incredibil"
Cand Korey s-a alaturat francizei,Kristen Stewart i-a spus noii ei colege in ce se baga.
"Stiu cand am intrat in New Moon,Kristen imi spunea,'Nu te obisnuiesti niciodata cu asta' ",spune Korey."E nebunie.Fanii sunt atat de devotati"


Filmul original,Twilight [2008] a facut 392 milioane $ pe intreg Globul, in timp ce New Moon [2009] a adus 709 milioane $.
Seriile vampirilor n-a deschis usi numai pentru Pattinson,Stewart si Lautner,dar si pentru ceilalti actori care au parte de mai putin timp pe ecran.


Ashley Greene a aparut pe coperta revistei Maxim,anul trecut ;Kellan Lutz este acum modelul lenjeriei intime marca Calvin Klein si Christian Serratos a pozat nud pentru PETA.BooBoo Stewart,un nou venit in aceasta franciza,a aparut joi la "Lopez Tonight".


"Cu siguranta iti deschide multe usi",spune Korey.
Ca si Stewart,Korey este de asemenea cantareata [muzica ei este postata pe myspace.com/tinselkorey] si crede ca Twilight va ajuta cariera ei in muzica.
Ar canta Korey sau Stewart pe un album Twilight,asa cum a facut Pattinson pe primul soundtrack?


Da -- sau,cu cuvintele lui Stewart,"Asta ar fi super". Niciunul dintre ei n-a spus nimic despre asta,dar Korey si-a exprimat dorinta de a canta pe soundtrack-ul viitorul film Breaking Dawn [programat pentru 18 noiembrie 2011].


Deocamdata,Korey e fericita ca face parte din aceasta franciza:"Inteleg ca oricine altcineva ar putea fi in situatia asta"
Stewart e de acord cu colega.
"Nu stii cat de mult va dura",spune el,adaugand mai tarziu:"Avem sansa sa facem chestia ca asta [turul presei],sa calatorim si sa intalnim foarte multi fani.Asta a fost o parte a vietii mele in ultimul an."


Traducere:HME
Powered By Blogger