28.07.2010

Edi Gathegi in X-Men: First Class

Edi Gathegi,care l-a jucat pe vampirul Laurent in Twilight si The Twilight Saga:New Moon,va fi in rolul mutantului Darwin in X-Men:First Class,raporteaza Deadline.

Darwin [aka Armando Muñoz] poseda puterea "evolutiei reactive",facandu-l sa se adapteze la orice situatie.De exemplu,daca merge pe sub apa,ii cresc branhii;daca este in intuneric,castiga vederea nocturna.Respins de mama lui,Armando a vrut sa se omoare,dar a fost salvat de puterea lui de mutant.El a fost luat de catre Moira MacTaggert,care l-a antrenat pentru a-si folosi abilitatile.

Gathegi,31,se alatura echipei ce-i include pe Jame McAvoy [Charles Xavier], Michael Fassbender [Erik Lensherr], Alice Eve [Emma Frost], Nicholas Hoult [Henry McCoy], Caleb Landry Jones [Sean Cassidy],Jennifer Lawrence [Mistique], Lucas Till [Alex Summers] si Kevin Bacon [dusmanul lor fara nume].

Regizat de Matthew Vaughn,X-Men : Fisrt Class centreaza prietenia dintre Xavier si Lensherr,care lucreaza cu alti mutanti pentru a opri o amenintare globala.Intre timp,un rift se deschide intre ei,incepand razboiul dintre Fratia lui Magneto si X-Men-ii Profesorului X.Filmul este lansat pe 3 iunie 2011.
Asa arata Darwin
Photobucket
Traducere:HME
Powered By Blogger