30.07.2010

Interviu nou cu Kristen in revista News [Austria]

tumblr.jpg picture by Gossip_dance
Esti modelul unei generatii intregi.Cum te descurci cu toata isteria din jurul tau?
Kristen:Fetele de varsta mea se aseamana cu Bella,asta-i evident.Dar nimic de-a face cu mine.Aceste fete o iubesc pe Bella atat de mult incat proiecteaza asta asupra mea.Sunt mai degraba o persoana timida.Toata euforia asta nu e pentru mine,si pentru persoana pe care o reprezint in film.As vrea sa lamuresc asta :Hey,nu sunt vreun fel de zeita.Ador Twilight la fel ca voi.Eu doar am fost norocoasa sa iau rolul.Se asteapta ca fiu mai buna decat fanii dar nu sunt.

Ei de asemenea te iubesc pe tine ca persoana,modestia ta si faptul ca esti cu capul pe umeri.
Kristen:Oamenii intotdeauna ma urasc pentru asta.

In "American Girl" tu interpretezi un marinar care se antreneaza.Regizorul prezice un Premiu Academy pentru tine.O sa inveti sa vorbesti araba?Esti interesata de politica?
Kristen:Da,sunt foarte interesata de asta.Dar atentia in aceasta poveste este concentrata pe o familiei.O fata si ceea ce crede despre tara ei.Nu are nimic de-a face cu ceea ce face tara ei de origine.E o poveste tragica.O fata fara alte optiuni se alatura Marinei si la un moment dat aterizeaza in Afghanistan.Si de asemenea este despre cum se descurca dupa reintoarcere.Daca chiar o sa continue cu proiectul mi-ar place foarte mult sa invat araba.

Tu de asemenea faci parte din clasicul lui Kerouacs,"On The Road"?
Kristen:Da,cu siguranta pentru ca asta a fost prima mea carte preferata.O minunata inspiratie.De 25 de ani asteapta proiectul si eu sunt o parte din el! Sunt chiar norocoasa!"

Reprezinta calatoriile o inspiratie pentru tine?
Kristen:Asta-i foarte cool la aceste exceptionale circumstante.Calatorim mult.Pe de-o parte imi place sa calatoresc,pe de-o alta parte aproape trebuie sa ma fortez s-o fac.Poate ca asta este tipic americanilor,din moment ce noi nu suntem cunoscuti ca vizitatori ai Globului.Eu sunt o ciudatenia a controlului si mereu trebuie sa stiu ce se intampla.

Pattinson a spus ca i-ar placea sa vada o versiune Twilight numai pentru ochii adultilor.
Kristen:El doar glumea.Eu,una,n-as face o versiune porno a filmului Twilight.

In Eclipse,e o spectaculara scena in care te saruti cu Taylor.Ti-a luat mult sa filmezi asta?
Kristen:A luat intreaga zi.Eu doar gandeam,'Oh Doamne,asta ar face bine sa fie buna'.

Sunt femei ca Jodie Foster modele pentru tine?
Kristen:Jodie Foster este minunata.Nici macar nu pot sa exprim cat de importanta este ea pentru mine.Cred ca e impresionat in general daca o femeie face o treaba buna intr-un film.Pentru ca majoritatea oamenilor vor sa vada povesti despre barbati.

Traducere:HME
Powered By Blogger