18.04.2012

Interviu nou cu Ashley Greene + poza noua "The Apparition"

Acest an este unul foarte emotionant pentru Ashley Greene.Ea tocmai ce a terminat de filmat episodul pilot al noului serial ABC "Americana",ce spune povestea legendarului designer Robert Soulter.Greene o interpreteaza pe Alice - nume ce coincide cu cel din Saga Amurg - care se alatura afacerii Soulter.
Filmul ei "Butter",ce are in centrul atentiei un mic orasel si ale sale competitii de sculpturi in unt,va fi lansat in octombrie.

In plus,joaca alaturi de Miley Cyrus in "LOL",un remake al comediei franceze din 2008 - sa nu mai mentionam mult asteptatul ultim film al francizei Amurg,"Zori de Zi - Partea a II-a",in care o va juca pe Alice Cullen pentru ultima data.

Dar inainte de astea,Greene va lupta pentru viata ei,pentru a scapa de o prezenta supranaturala,in noul thriller/horror,"The Apparition",in care joaca alaturi de Sebastian Stan.

Pentru Saptamana Summer Movie Preview,MTV News a vorbit cu Greene despre cum e sa fii bantuita,despre cum s-a ranit pe platourile de filmare si despre scena pe care ea de abia asteapta s-o vada in "Zori de Zi - Partea a II-a".

MTV News : Cum e sa fii de partea cealalta a bantuirii in "The Apparition",in comparatie cu rolul de vampir?
Ashley Greene : Nu m-am mai gandit la asta,dar ai dreptate! [Personajul meu] Kelly este foarte...normala.Moartea ii bate la usa,iar ea se lupta pentru supravietuire.A fost o experienta complet diferita - fata de rolul aproape indestructibil al lui Alice Cullen.Jucand-o pe Kelly a trebuit sa indur mai multe pierderi si dezamagiri.

MTV News : Ai lucrat alaturi de actorul "Harry Potter",Tom Felton si amandoi ati facut parte din mari francize.Ati vorbit despre experientele voastre?
AG : Tom este un tip minunat,cu capul pe umeri.Am facut schimb de niste povestiri,din pura curiozitate.El se simte la fel ca mine : binecuvantat,recunoscator si complet uimit de fanii nostri.

MTV News : Cum a fost atmosfera pe platouri?Ai glumit cu alti actori sau a fost mai serioasa treaba,din cauza subiectului acestui film?
AG : A fost cate putin din amandoua.Am dat petreceri la care dansam,in fiecare vineri,in trailerul de machiaj si chiar ne faceau weekend-ul mai bun,dar sunt zile cand e putin mai greu sa te deconectezi de personajul tau si de scenariul intunecat.

MTV News : A trebuit sa faci ceva cascadorii?
AG : Cascadoriile de aici au fost mult mai diferite decat cele din Twilight.N-au existat fire,dar multe scene au avut nevoie de agilitate.Cred ca m-am ranit mai mult la fimul asta din cauza intensitatii scenelor.Te implici prea mult si iti dai seama cat de tare iti pulseaza mana sau ca ti-ai ranit glezna de abia la finalul scenei.

MTV News : Exista si CGI cand e vorba de spirit?
AG : Da,CGI-ul arata super in film.Nu vreau sa dezvalui prea multe,dar pot spune ca imaginile sunt foarte convingătoare.De asemenea,trebuie tinut cont ca filmul este un thriller supranatural,care te face mereu sa te intrebi ce se va intampla in continuare.Spaima apare mai mult prin suspans si teama de necunoscut,decat prin sangele unui film horror.

MTV News : Ai simtit vreodata ca ai avut parte de o experienta supranaturala?
AG : Se spune ca,cladirea unde stau eu in LA,e bantuita.O data,cainii m-au sculat,latrand,iar usa de la intrare era deschisa.Pusesem alarma dinainte sa ma culc in acea noapte si nu era declansata.A fost infricosator.

MTV News : Cum te-ai pregatit pentru acele scene infricosatoare?
AG : Am incercat sa fac situatia cat mai reala posibil.M-am pus in locul personajului meu si am simtit ce a simtit ea in timpul experientei.

MTV News : Ce scena de abia astepti s-o vezi in "Zori de Zi - Partea a II-a"?
AG : De abia astept sa vad scena finala cu clanul Volturi.Este plina de actiune si nu cred ca fanii vor fi dezamagiti.

Sursa:mtv.com
Powered By Blogger