18.04.2012

Autoarea romanului "Fifty Shades of Grey" a avut fantezii cu Rob si Kristen

In timpul emisiunii de azi (17 aprilie) ,The Today Show,autoarea E.L. James a vorbit despre noul ei roman,"Fifity Shades of Grey".Desi povestea nu implica vampiri,E.L. s-a inspirat de la personajele lui Robert Pattinson si Kristen Stewart,in seria ei erotica!

Versiunile super-sexuale ale Bellei Swan si ale lui Edward Cullen ii includ pe Christian Grey,un miliardar implicat intr-o relatie dominanta-supusa cu inocenta,frumoasa Anastasia Steele - suna cunoscut?In timp ce fanii nu se mai satura de atat romantism,James crede ca acest tip de relatie arata bine numai pe hartie.

"Cred ca in viata reala este foarte diferit.Vrei pe cineva care sa spele farfuriile",rade ea."Te ocupi de slujba,de casa,de copii,trebuie sa ai grija sa pui mancare pe masa",explica James la show-ul matinal."Facand toate astea,s-ar putea sa-ti doresti ca altcineva sa se ocupe de toate"

In timp ce-si scria romanele picante,fana Twilight a recunoscut ca a trecut printr-o perioada mai grea si cu siguranta nu s-a rusinat cand si-a impartasit fanteziile sexuale cu restul lumii - evident,a petrecut mult timp gandindu-se la Rob si Kristen!

Sursa:hollywoodlife.com
Powered By Blogger