20.04.2012

CONFIRMAT : Robert va vizita Portugalia pt premiera "Cosmopolis"

Paulo Branco a vorbit cu ziarul portughez Correio de Mahna despre premiera portugheza "Cosmopolis" si a spus ca evenimentul va avea loc in ziua de 28 mai.
Guimarães – Capitala Europeană a Culturii va fi data peste cap pe 18 mai,cand actorul britanic,Robert Pattinson,idolul a milioane de fani,va fi prezent la premiera filmului "Cosmopolis",regizat de David Cronenberg si produs de Paulo Branco,la cateva zile dupa ce vor afla daca au castigat Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Cu siguranta va fi prapad pe 29 mai,la cele 2 ecranizari "Cosmopolis" din Lisabona.Una va avea loc la Centrul Cultural Belém,in timp ce cealalta va fi deschisa pentru public,iar Pattinson (si alti actori,inclusiv Paul Giamatti) vor fi cu fanii."Echipa" de asemenea ii include pe regizorul David Cronenberg si scriitorul Don DeLillo,al carui roman reprezinta baza acestui film.
"Sper ca fanii sunt mai civilizati aici",spune Paulo Branco pt CM,recunoscand ca sederea lui Pattinson la Cannes "este ingrijoratoare",avand in vedere ca ultima data cand a fost in orasul francez,fanii au reactionat asa cum se reactiona pe vremuri la trupa Beatles.
Powered By Blogger