25.06.2010

Revista Cool Girl [7 iulie 2010]


In numarul din Iulie apar destul de multe stiri cu starurile Twilight.

Cu Rob si Kris apare stirea : STRATEGIE SI/SAU CHIMIE?

Spune despre relatia lor, poreclele pe care le au in timpul filmarilor [Husband and Wife], explica cum se ascund de paparazzi, si multe alte intamplari stiute deja de fanii infocati.

Cu Jackson Rathbone apare stirea: ADOR SARUTURILE/ VAMPIRE STYLE!

Explica succesul sau, incepand cu Twilight, care l-a facut mult mai cunoscut, mentioneaza si despre trupa sa, cum poate sa imbine actoria cu muzica, etc.

Cu Nikki Reed apare stirea: NO RISKS, NO BAD PRESS!

[stirea este mai scurta, asa ca o scriu direct din revista]

Interpreta lui Rosalie din seria "Twilight" nu-si lasa gura sa o ia pe dinainte. Drept pentru care sta departe site-uri precum Twitter: "Exsista un risc mare sa ma trezezc spunand lucruri pe care mai apoi sa le regret. And that means trouble!" Mai ales ca nu vrea sa calce pe urmele lui Kristen, care a fost nevoita sa ceara scuze public pentru ca a comparat intruziunea presei in viata ei cu sentimentul pe care il are cineva cand e violat...Precauta din fire, Nikki a negat zvonurile cum ca ea si alti actori "secundari" ar avea pretentii prea mari la bani pentru " Breaking Dawn ": "Nu cred ca exista riscul ca vreunul dintre noi sa refuze vreo propunere, mai ales dupa cate beneficii avem de pe urma seriei..." Fair Enough!

Si, in ultimul rand, cu Trupa Muse apare stirea: MUSE LAUDA SERIA "TWILIGHT"

Frontman-ul trupei Muse, Matt Bellamy, s-a declarat complet neinteresat de criticile aduse de fanii mai vechi ai trupei in legatura cu aparitia lor pe soundtrack-ul primelor trei filme din seria "Twilight". "Am castigat o gramada de noi fani intre timp, suntem cunoscuti si in Statele Unite acum, de ce ne-am plange? N-am facut rabat de calitate, asa ca nu inteleg de ce am fi uncool. Doar ca "Twilight" e un super-film si un super-fenomen peste tot prin lume?

Powered By Blogger