28.06.2010

Allen Coulter ne spune de ce Robert a fost perfectul Tyler

Este un elefant in camera,metaforic vorbind.El este cel mai chipes,cel mai faimos,cel mai perplex elefant.Numele lui este Robert Pattinson,un superstar printre fanii Twilight,care ii urmaresc fiecare moment.


Dar "camera" este un film independent numir "Remember Me",frumos artizanat cu o idee de melancolie de regizorul Allen Coulter.Aceasta este povestea unui student al facultatii New York,care este instrainat de tatal lui bogat,are probleme cu politistii si este intrigat de fiica detectivului care deja i-a zdrobit fata in timpul unei batai.


In Remember Me,Pattinson joaca o persoana reala intr-o drama romantica populata de alti oameni activi.Ei sunt imperfecti ,complicati,interesanti oameni jucati de Pierce Brosnan,Chris Cooper,Lena Olin,minunata mica actrita Ruby Jerins si Emilie de Ravin.Nimeni nu bea sange,desi saga este plina de tragedie.


Coulter,un new yorker,este la telefon si explica cum Pattinson a putut sa gaseasca un antidot - ceva foarte diferit - chiar inainte sa fie lansat


"Sincer",spune Coulter,"el nu era cunoscut,Twilight nu fusese lansat si n-aveam cum sa-l vad.Noi doar stiam ca este interesat.Statea in fata noastra un tip intens,fermecator,modest.


Pattinson tocmai se intorsese din Mexic si fusese uimit pentru ca a fost incercuit "de 50 fane la aeroport",viitorii fani Twilight care-l stiau din promovarea dinainte lansarii."Putine stia el,acesta nici macar n-a fost varful varfului iceberg-ului",spune Coulter,razand."Nici nu stiam"


Dupa cina,Coulter i-a spus producatorului Nicholas Osborne: "Nu stiu de ce,dar am o presimtire ca tipul asta ar putea sa o faca" .


"Da-ul" s-a spus,isi aminteste Coulter,"pentru ca el parea sa inteleaga rolul.El a avea aceea atractie de care aveam nevoie si o intensitate ascunsa.El era intr-un fel discret,ceea ce mie mi se parea interesant,avand in vedere cine este personajul lui si cum el este in conflict cu tatal sau.


"A fost dupa ce am vazut Twilight si a trebuit sa recunosc,daca il vedeam inainte,doar pentru ca este diferit,s-ar fi putut sa fi ezitat."


Filmele Twilight,spune Coulter,sunt ca filmele mute si Pattinson este ca starul anilor 1920,Rudolf Valentino.


O singura problema se ivea,"Erau oameni care nu puteau accepta sa acest tanar poate face ceva diferit de Twilight",spune Coulter."Sau poate ca parerea despre Twilight si faima lui,despre fata lui aparuta pe copertile revistelor ar fi putut sa influenteze parerea lor despre film.


"In opinia mea,filmul mai trai mai mult si in la un moment dat oamenii il voir vedea doar ca pe un tanar baiat intr-un rol.Si cred ca este perfect pentru rol."


Traducere:HME
Powered By Blogger