29.06.2010

A mai ramas o zi pana la Conventia fanilor Amurg

A mai ramas o zi pana la Conventia fanilor Amurg



Cea mai mare intalnire a fanilor din Romania se apropie de start, pentru ca joi, 1 iulie, cu incepere de la ora 17.00, pe Bd. Unirii, langa statia autobuzului 104, sute de sustinatori ai fenomenului isi dau intalnire la Conventia fanilor Amurg.



Inarmati cu pancarte si stegulete, banderole si insigne, fanii vor marsalui pana la Centrul Cultural “MIHAI EMINESCU", timp in care vor inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru aducerea actorilor din Amurg in Romania.



Odata ajunsi la amfiteatrul "MIHAI EMINESCU" din Parcul National (langa stadionul Lia Manoliu) participantii la eveniment nu numai ca vor putea viziona gratis cu incepere de la orele 19.00 filmele Amurg si Luna Noua, dar vor avea ocazia sa castige sute de premii originale Eclipsa, precum si invitatii la film.



Daca vreti sa participati la acest eveniment si vreti sa le demonstrati lui Robert, Kristen, Taylor si celorlalti ca miile de fani Amurg din Romania merita atentia lor, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.twilightsaga.ro/conventie si sa va inscrieti la conventie. Pentru mai multe detalii accesati www.twilightsaga.ro.



Din 2 iulie, cel de-al treilea film al seriei, Saga Amurg: Eclipsa va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, The Light, Baneasa Drive-In, cinema Patria, cinema Odeon (Cluj), cinema Lotus (Oradea), cinema Cityplex (Constanta), precum si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Cluj, Pitesti, Bacau si Iasi).




Powered By Blogger