30.06.2010

10 personaje feminine mai potrivite decat Bella in seria Twilight


Editorii de la Cinemablend au intocmit recent o lista cu 10 personaje feminine care ar fi mai potrivite decat Bella in seria Twilight.
Pornind de la premisa ca Bella si jocul actoricesc slab al acesteia reprezinta problema majora a seriei, jurnalista Katey Rich propune 10 personaje care ar putea sa rezolve aceasta problema.
1. Lisbeth Salander – The Girl With the Dragon Tatoo
Argumente: nu ar accepta sa i se spuna ce sa faca din partea lui Edward sau Jacob, s-ar descurca in orice scena de lupta
Verdict: prea secretoasa si prea cu picioarele pe pamant, ar sti sa stea departe de familia Cullen si de varcolaci.
2.Hermione Granger – seria Harry Potter
Argumente: ar deveni instant experta in studiile despre vampiri si ar sti sa rezolve orice dilema; chiar daca nu s-a nascut nici vampir nici varcolac, ar fi dispusa sa adopte ambele culturi.
Verdict: Hermione are absolut tot ce-i lipseste Bellei.
hermione granger
3. Regina George – Mean Girls
Argumente: stie sa stapaneasca cele mai rebele grupuri, e obisnuita sa fie curtata de mai multi baieti, ar crede ca pielea stralucitoare este cool.
Verdict: abilitatea ei de a manipula este inegalata, insa Bella are cu putin mai multa forta fizica de oferit.
4. Hit Girl – Kick-Ass
Argumente: nu ar ezita sa ii nimiceasca pe toti vampirii nou-nascuti, este devotata tatalui sau, astfel ca nici Jabob, nici Edward nu ar reusi sa o cucereasca
Verdict: I-ar inspira pe Jacob si pe Edward sa se concentreze asupra amenintarilor importante si ar lupta cot la cot cu ei.
5.Starling – Silence of the Lambs
Argumente: este antrenata de FBI sa se ocupe de oameni cu probleme, astfel ca e perfecta sa se descurce cu Jacob; e rece si analitica precum vampirii, astfel ca ar rezolva rapid problema triunghiului amoros
Verdict: calitatile ei ar fi folositoare pentru a-i confrunta pe Volturi, insa merita un rol mai bun decat acesta
hit girl
6. Elizabeth Bennett – Pride&Prejudice
Argumente: a crescut cu 4 surori asa ca va intelege perfect baza de fani a seriei, unde femeile sunt majoritare, stie ca pe timp de criza, sunt unele lucruri care trebuie urmate.
Verdict: Cel mai bine ar fi sa ramana in lumea ei, insa ar putea totusi sa-i dea Bellei niste lectii despre cum sa se descurce cu barbatii.
7. Ripley – Aliens
Argumente: e o supravietuitoare, experienta ei ii spune sa omoare creaturile straine, apoi sa puna intrebari, iar acest lucru o face perfecta pentru nimicirea vampirilor nou-nascuti
Verdict: Daca aduce Power Loader-ul cu ea in marea confruntare de la sfarsit, le-ar fi de mare folos lui Edward si lui Jacob
8. Maude – Harold and Maude
Argumente: ii plac barbatii tineri, traieste viata la maxim, astfe ca ar putea sa profite de un vampir
Verdict: Daca ar putea sa manifeste acelasi efect – pe care l-a avut asupra lui Harold – si asupra lui Jacob si Edward, ar fi binevenita.
9. Divine – Pink Flamingos
Argumente: are un puternic simt al modei, pe care Bella nu l-ar putea egala, intelege perfect ce inseamna sa fii un outsider; iubeste gustul sangelui
Verdict:Pentru cei care considera ca seria Twilight e lipsita de viata, Divine ar fi un raun necesar, chiar daca in cele din urma ar distruge toate scenele.
10. Carrie Bradshaw – Sex and the City
Verdict: ar vorbi deschis cu Edward si lui Jacob despre sentimentele ei, ar intelege ca exista si alte optiuni pe langa cea de a deveni vampir de dragul lui Edward.
Verdict: poate ca nu e cu mult mai buna pe post de icoana feminina decat Bella, insa cu toate acestea, Carrie e mai putin rea.
carrie bradshaw
Powered By Blogger