30.06.2010

Interviu cu David

Acum ca se lanseaza cel de-al treilea film al seriei Twilight , si anume The Twilight Saga: Eclipse , avem si noi ocazia de a-l auzi pe insusi cineastul David Slade vorbind despre acest proiect deloc facil, despre optiunile sale stilistice, vizuale si narative, despre presiunea pe care-a simtit-o din partea milioanelor de fani aflati acum in soc/extaz anticipativ, si despre ce materiale suplimentare vor fi incluse in variantele DVD/Blu-ray ale filmului.
Cei care-au vazut The Twilight Saga: Eclipse sustin ca e de departe cel mai bun film al seriei, si ca Summit Entertainment au facut o miscare foarte inspirata cu alegerea acestui regizor. Deci si prin urmare, cel putin pana in acest moment, The Twilight Saga: Eclipse are toate sansele de a-si surclasa prequelurile si de a face istorie (nu in sensul de istorie facuta de Avatar, fireste).
In cazul in care nu stiati, David Slade e cel care a regizat 30 Days of Night, astfel ca e de la sine inteles ca cineastul are un simt aparte pentru vampirismul hardcore. Ceea ce nu stim inca e in ce masura a reusit sa-si adapteze stilul si optiunile artisitice vampirilor creati de Stephenie Meyer, care vampiri duc lipsa de comportamente abuzive, bestiale, si sangeroase.
Iata si interviul:
Powered By Blogger