16.09.2010

Kiowa la finala concursului Cea mai sexy vampirita din lume!


MISS VAMPIRITA


Pe 18 septembrie, castigatorul primului loc din istoria clasamentului ATP, Marele tenismen Ilie Nastase, face echipa la dublu cu cel care reuseste sa provoace de mai bine de o decada lumea modei internationale, controversatul designer Catalin Botezatu.

Cei doi au raspuns invitatiei Bamboo Group de a face parte din juriul unicului si ineditului concurs al anului 2010- "Cea mai sexy vampirita din lume", care promoveaza in premiera, la nivel mondial, nu doar frumusetea urmaselor autohtone ale lui Dracula, ci si brandul ROMANIA!

Ilie si Catalin, alaturi de Miss Universe 2010, Oana Paveluc, playmate-ul american Tyran Richard, sustinuti de cel care domina prin productia sa, Twilight, demonii telespectatorilor dornici de senzatii "crepusculare" stropite cu "sange vampiresc" in umbra noptii, si anume producatorul Michael Becker, vor decide pe 18 septembrie, finalistele concursului "Cea mai sexy vampirita din lume", in Le Gaga din Bucuresti.

Organizatorii, nascuti in celebrul oras al luminilor, Las Vegas, nu au ales intamplator aceasta locatie! Le Gaga continua, de mai bine de doi ani, sa atraga atentia celor care au perfectionat conceptul de entertainment la nivel planetar, prin cele mai originale petreceri, concepte si artisti la fel de autentici ca deja cunoscuta marca Le Gaga!

Daca vrei sa traiesti emotii unice, atunci trebuie sa pasesti la caderea serii in marele parc Bucurestean Herastrau, care va fi cuprins pentru o noapte de spiritul inca prezent al lui Dracula!

Bamboo Group mai are si alti invitati de marca in randul juriului. Frumoasa actrita si model Myste Nicole, presedintele Steaua Rangers, Cristian Cirlan, si actorul Twilight New Moon- Kiowa Gordon si-au anuntat prezenta la Finala din Le Gaga a concursului Cea mai sexy vampirita din lume!


Bamboo Group le ofera celor 13 vampirite castigatoare o excursie de 10 zile in New York, Atltantic City, Los Angeles, Palm Springs si Las Vegas, inainte de a participa la Marea Finala din Las Vegas, pe 30 octombrie, dand astfel autenticitate conceptului de Halloween, pentru prima oara in istoria Americii.

Sursa via Daniela

Twilight in Romania - Se alege cea mai sexy vampirita!

[...]
Pe 3o octombrie, chiar cu o zi inainte de Halloween, la incoronarea “Reginei vampirite” din Marea Finala organizata la Bellagio Resort Casino din orasul luminilor Las Vegas, printre cele mai importante personalitati ale lumii vor fi prezenti: Donald Trump, tenismenul Ilie Nastase, renumitul actor Dustin Hoffman, Natalie Portman, presedintele Steaua Rangers Entertainment Group- Cristian Cirlan, actrita Nicole Stein, playmate-ul american Tyran Richard, producatorul “Twilight”,  Michael Becker si multi altii.   
Las Vegas va avea ocazia, datorita celebrului designer Catalin Botezatu, sa gazduiasca in premiera mondiala lansarea primei linii de moda cu tematica de vampiri.
    Si iti mai vindem un secret! Sursa de inspiratie a concursului a fost calendarul lansat de celebra echipa de hochei pe gheata Steaua Rangers, in care au aparut jucatorii echipei, alaturi de cele mai sexy vampirite din Transilvania. Calendarul a facut furori in America si a atras atentia lui Michael Becker, producatorul cunoscutului film Twilight, care va veni special in Romania pentru a face un reportaj despre acest concurs, insotit de Kiowa Gordon, actorul din Twilight “New Moon”.    

    Inregistrarea va fi transmisa in SUA prin cunoscuta retea de cablu TV SUA MESN, care furnizeaza programe de sport si entertainment, compania fiind si producatoarea evenimentului din Las Vegas.

Sursa via Daniela
Powered By Blogger