24.09.2010

Detalii in exclusivitate despre vizita lui Ashley la magazinul erotic

Ashley a plecat la cumparaturi de lenjerie intima printr-un magazin erotic,marti SI a rasfoit o carte Karma Sutra! Cumva se pregateste pentru noul ei iubit,Joe Jonas?

Oh,fii cuminte,Ashley Greene! Minunata si inocenta actrita Twilight cu siguranta a facut o intorsatura salbatica in ziua de 21 sept. cand a intrat in magazinul erotic Coco De Mer - si HollywwodLife.com are toate detaliile despre mica ei aventura!

"Ashley se uita la camasi de noapte cum ar o versiune alba a acestui set de matase,si de asemenea la alte lenjerii",spune un angajat,care a refuzat sa fie numit,pentru HollywoodLife.com in exclusivitate.Dar nu numai de asta a fost actrita de 23 de ani interesata!

"Ea de asemenea s-a uitat prin carti Karma Sutra - incluzand "Mammoth Book of Karma Sutra" si "C**t Colouring Book",spune martorul nostru,adaugand."Ea a avut grija sa vada totul din magazin,inclusiv vibratoarele".

Dar Ashley a plecat fara sa cumpere ceva bunatati; angajatul spune,"Ea a plecat cu mana goala,dar suntem destul de sigur ca o sa se intoarca.Multe celebritati vin aici si isi pun asistentii sa le ia lucrurile mai tarziu!"

Interesant! De asta nu mai poarta noul iubit al lui Ashley,Joe Jonas,inelul puritatii?

Traducere:HME
Powered By Blogger