23.09.2010

Robsten in NOLA

Photobucket
A fost cam liniste in sectorul Robsten in ultimele luni.Asta din cauza ca Robert Pattinson si Kristen Stewart au petrecut putin timp impreuna,amandoi fiind ocupati cu noi filme si noi proiecte.

Dar in ciuda titlurilor revistelor,cuplu face foarte bine.De fapt,Rob a vizitat-o recent pe Kristen pe platourile On The Road in New Orleans.Cineva care a lucrat la acel film a impartasit aceasta poveste cu Perez Hilton:


"El s-a purtat foarte profesional in timp ce ea filma.El evident stia procesul.Toata lumea din echipa il iubea.El era vorbaret,mai mult vorbea despre sport,Londra si despre faptul ca se pregateste pentru noul film Twilight.Mereu spunea cat de fericit era ca are niste timp liber si cat de relaxat se simte!
Rob si Kristen mai mult stateau impreuna pe set,dar de asemenea petreceau timpul in trailerul ei.Nu au existat inregistrari sau filmari,dar era evident ca erau impreuna,un cuplu.
La sfarsitul fiecarei zile,ea si Rob plecau impreuna.Toata lumea presupunea ca se duc direct acasa.Se intorceau impreuna pe platouri de dimineata."


Traducere:HME
Powered By Blogger