24.09.2010

Inainte ca Twilight sa fie preluat de Summit


Inainte ca Twilight sa ajunga pe mainile Summit Entertainment,probabil ca deja stiti,drepturile originale ale filmului apartineau Paramount MTV,si producatorul Mark Morgan recent a vorbit despre situatia Twilight dinainte de schimbare.

"Vreau sa zic,una dintre schitele lor avea un agent coreean FBI ce vana si urmarea vampirii de pe coasta.Erau echipe SWAT in copaci,si vampirii ii culegeau de prin paduri",explica el despre o prima versiune a scenariului."Fanii ne-ar fi ucis".

"Ei vroiau sa mearga mai mult pe un film de actiune... .La ei Bella riposta.Tatal ei murea in unul dintre scenarii,si ea devenea vampir in primul film.Erau multe lucruri ciudate pe care eu cred ca nu le intelegeau in acel moment,pentru ca,cartile tocmai deveneau populare.Pana a ajuns la Summit,au fost destul de destepti sa zica 'Stii ce?Hai sa aruncam toate scenariile vechi si sa o luam de la inceput".

Va puteti imagina?

Twilight are partea ei de defecte,dar cel putin filmul n-a stricat intreaga saga,asa cum a explicat Morgan ca s-ar fi putut intampla.Te face sa te gandesti.E greu sa-ti imaginezi in ce stadiu ar fi seriile Twilight daca n-ar functiona asa cum o fac acum!Deci e bine ca studioul a realizat ca fanii vor vrea filme care sa se coincida, cu povestile cartilor.

Traducere:HME
Powered By Blogger