04.09.2010

David Slade si Kristen in "The Hunger Games"?

Nu acum multa vreme,numele regizorului The Twilight Saga:Eclipse a fost aruncat in cosul Wolverine 2,si acum o noua posibilitate a fost dezvaluita.


Deadline Hollywood reporteaza ca Slade este unul dintre cei 3 regizori luati in considerare pentru mult anticipatul film The Hunger Games,bazat pe prima carte din trilogia lui Suzanne Collins,Hunger Games.


The Hunger Games s-ar potrivi de minune cu Slade .Acesta se pricepe sa lucreze cu tensiune si pericol,si prima parte din The Hunger Games prezinta cu siguranta asa ceva.De asemenea,el ar avea oportunitatea sa abordeze ceva nou,din moment ce povestea si personajele in seriile Hunger Games sunt unice.


Deadline de asemenea raporteaza ca o decizie va fi luata "tarziu saptamana viitoare".Voi ce credeti despre acest posibil nou film pentru Slade?


Acum ca stim cine o va juca pe Lisbeth Salander in versiunea americana a filmului The Girl With The Dragon Tattoo [Rooney Mara],fanii se gandesc la un nou rol pentru o tanara actrita:Katniss Everdeen,tanara eroina din trilogia lui Suzanne Collins.Ultimul roman,Mockingjay,este pe primul loc in lista celor mai bine vandute carti ale saptamanii in USA Today.ET,MTV si Los Angeles Times spun ca starul Kick-Ass,Chloe Moretz ar putea sa joace in adaptarea primei carti,The Hunger Games.Starul Twilight,Kristen Stewart este de asemenea mentionata,conform The Daily Beast.Productia incepe devreme anul viitor.


Traducere:HME
Powered By Blogger