03.09.2010

5 lucruri pe care le asteptam la lansarea DVD-ului The Twilight Saga:Eclipse

O data exacta a lansarii DVD-ului The Twilight Saga:Eclipse inca n-a fost fixata [si asta nu e de mirare cand filmul inca e in cinema-uri in multe locuri din U.S. ],dar sansele sunt ca filmul sa ajunga pe DVD si Blu-Ray candva in toamna/iarna asta si sunt multe de asteptat la acea ocazie!


1. Petrecerile lansarii DVD-ului : Cand Twilight si The Twilight Saga:New Moon au fost lansate pe DVD/Blu-Ray,Borders,Blockbuster,Walmart si alte DVD-uri prin tara,multe petreceri au inclus membrii cast-ului si ai productiei.Cu The Twilight Saga:Eclipse,fara indoiala,vor exista multe festivitati ! Va fi interesant sa vedem care isi va face aparitia si pe unde de data asta.


2.Vizionare nelimitata : Aproape fiecare fan Twilight a vazut filmele de mai multen ori si uneori numarul vizionarilor poate ajunge la 12 per persoana - fie ca reiei micile detalii ale filmului sau greselile.Sa mergi la cinema sa-l vezi de fiecare data cand vrei s-ar putea sa devina costisitor,deci sa ai DVD-ul acasa,face procesul un pic mai eficient - mai ales cand inseamna ca fanii pot avea vizualiza de unii singuri! Sa te alegi cu DVD-ul inseamna vizualizare nelimitata si asta e un lucru bun pentru aceia carora le place sa vada filmul mai des si de unii singuri.


3.Scene sterse: Noi deja am vorbit despre topul 10 al scenelor care n-au aparut in film,sperand sa le gasim pe DVD-ul The Twilight Saga:Eclipse,si regizorul a dezvaluit la ce ar putea fanii sa se astepte sa vada.Sa speram,DVD-ul Eclipse ne va aduce multe scene scoase care merita vazute!


4.Comentariu: David Slade deja a explicat ca nu planuieste sa faca comentarii ca regizor ,pe DVD-ul The Twilight Saga:Eclipse,pentru ca pur si simplu nu este genul lui. Slade a mentionat despre posibilitatea unei comentariu BTS care sa coincida cu lansarea DVD-ului.Inca nu se stie cine se va ocupa de asta,dar multi fani spera sa auda niste vocile membrilor cast-ului.


5.Caracteristici speciale ale comerciantilor : Cand New Moon a ajuns pe DVD,existau mai multe optiuni de unde sa-l luam si Walmart si Target aveau in particular versiuni exclusive.Dar versiunea Walmart cuprindea scene BTS,iar cea Target avea scenele sterse.


Traducere:HME
Powered By Blogger