28.05.2010

“The Twilight Saga: Eclipse” international promotion schedule

HollywoodNews.com:Din moment ce premiera Eclipse se aproprie,date importante ale programului de promovare continua sa fie confirmate.


31 Mai : Sydney,Australia. Kristen si Taylor vor fi prezenti la sesiunea de intrebari&raspunsuri in Luna Park.


3 iunie : Seoul,Korea. Kristen si Taylor trebuie sa ajunga pe 2 iunie;Pan Cinema a anuntat o presa de conferinta,o "aparitie pe covorul rosu" si o intalnire cu fanii pe 3 iunie.


17 iunie : Roma,Italia. Eagle Pictures a confirmat, azi pe site-ul lor,ca Kristen si Taylor sunt programati sa-si faca aparitia in Roma.


21 iunie : Stockholm,Suedia. Site-ul oficial Twilight din Suedia a anuntat ca Taylor si Kristen vor vizita Roma pe 21 iunie. Desi o intalnire cu presa a fost anuntata,detalii despre alte evenimente cu fanii nu au fost complet confirmate.


28 iunie : Madrid,Spania. Conform Aurum Producciones,Ashley Greene si Xavier Samuel vor aparea in Madrid pentru a promova Eclipse.Desi programate sunt o conferinta de presa si o sesiune pentru ca fanii sa-i intalneasca pe actori.


Berlin,Germania.Ultimul oras care a fost mentionat ca parte din turul european este Berlin,Germania,desi nicio data nu a fost confirmata.


Din cauza programului de filmare a lui Robert pentru "Water for Elephants",el va fi absent la majoritatea promovarilor Eclipse,promovari care au loc in afara Los Angeles-ului.Fata de promovarea New Moon,ce-i cuprindea pe cele trei staruri,pentru Eclipse Kristen si Taylor vor fi cam singuri.

Traducere:HME
Powered By Blogger