20.06.2012

Kristen Stewart este mai bine plătită decât Angelina Jolie în topul 10 al revistei Forbes

Rolul Bellei Swan din cele cinci părţi ale francizei “The Twilight Saga” şi rolul prinţesei războinice Albă ca Zăpada din “Snow White and the Huntsman” au propulsat-o pe Kristen Stewart (22 ani) în fruntea clasamentului revistei Forbes al celor mai bine plătite actriţe în ultimul an. Iubita lui Robert Pattinson şi-a burduşit conturile cu 34,5 milioane de dolari din luna mai a anului 2011 şi până în luna mai a anului 2012 graţie fanteziilor de aventuri “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1” şi “Snow White and the Huntsman“, primul film având încasări totale de 705,05 milioane de dolari, iar cel de-al doilea film însumând până la momentul actual 248,40 milioane de dolari.

(...)

Editorii revistei Forbes au întocmit acest clasament luând în calcul salarii, venituri reziduale, profituri şi contracte de publicitate şi discutând cu agenţi, manageri şi avocaţi ai vedetelor.
Primele zece actriţe din top au câştigat în total 200 milioane de dolari, cu mult mai puţin decât primii zece actori din topul rezervat bărbaţilor, care au totalizat 361 milioane de dolari. “Nu se compară cu sumele pe care le câştigă bărbaţii. Cred că va mai trece o vreme până când femeile să obţină egalitatea în ceea ce priveşte salariile, în cazul în care se va întâmpla vreodată. Femeile sunt plătite mai puţin în orice domeniu, nu numai la Hollywood“, a precizat Dorothy Pomerantz, şefa biroului de presă din Los Angeles de la Forbes.

Restul articolului il puteti citi la sursa
Powered By Blogger