26.06.2012

Detalii de la nunta lui Kevin Turen (23 iunie)

E!Online - MarcMalkin Robert Pattinson,26,nu doar s-a prezentat la nunta,ci a stat si cu Mike Heller si a fost DJ la eveniment! Cantaretul Matt White a postat pe twitter o poza cu actorul foarte concentrat pe un MacBook,alegand urmatoarea melodie pentru producatorul Kevin Turen si mireasa lui,Evelina Oboza.

O sursa le-a spus celor de la E!News ca Pattinson si Stewart "au ajuns acolo tinandu-se de mana si mai toata ziua au stat unul langa altul". Dar mai tarziu au fost vazuti interactionand si cu alti invitati.Pattinson a purtat un costum negru,iar Stewart o rochie de matase la ceremonie .Mai tarziu,s-a schimbat in blugi,un tricou negru si un sacon negru.Petrecerea a durat pana pe la 5 a.m.

Celebuzz/TarynRyder Dupa ce s-a intors joi in LA,dupa ce-a promovat SWATH in Australia,Stewart, 22,s-a dus la o nunta in New Jersey impreuna cu iubitul Robert Pattinson,26.Kristen a fost partenera lui Rob la nunta producatorului Kevin Turen,ce-a avut loc sambata,23 iunie.

Starurile Twilight au petrecut cu prieteni si invitati precum Zac Efron si Andrew Garfield."Rob si Kristen de abia daca s-au despartit toata noaptea",spune un invitat de la nunta pt Celebuzz."Au ajuns impreuna si se tineau de mana in timp ce vorbeau cu cineva din familia mirelui".

Pattinson a incercat si sa fie DJ,iar Stewart parea sa rada in timp ce el incerca."A fost tare dragut",adauga sursa."Cand a terminat,a intins o mana si a apucat-o.Aratau asa de indragostiti! Parea ca se distreaza cu adevarat".

PeopleMag Kristen Stewart si Robert Pattinson au ajutat un fericit cuplu din New Jersey sa-si sarbatoreasca marele eveniment al vietii lor."Toata noaptea au stat impreuna",spune un invitat celor de la PEOPLE.

Iar mireasa nu era singura care purta ceva imprumutat.Inainte sa se duca la nunta,Stewart a realizat ca si-a uitat rochia.Solutia?Actrita Twilight a imbracat o rochie scurta,neagra,marca Zac Posen,ce-a imprumutat-o din garderoba surorii mirelui (care se asorta cu pantofii ei negri Christian Louboutin).Dar,la sfarsitul ceremoniei,s-a schimbat in propriile haine - blugi,tricou negru si sacou negru.
Dupa ce-au petrecut noaptea la casa mireului,Stewart a plecat la Paris pentru un photoshoot,iar Pattinson s-a intors in LA.
image host image host image host image host image host image host image host image host 
Powered By Blogger