14.06.2012

David Cronenberg vrea să regizeze un film cu Robert Pattinson și Viggo Mortensen


David Cronenberg vrea să îi aducă pe Robert Pattinson și pe Viggo Mortensen împreună într-un film, fiindcă este convins că ambii ar avea o chimie extraordinară pe marele ecran.
Regizorul a lucrat cu Viggo la mai multe filme și tocmai a descoperit potențialul lui Pattinson, cu care a lucrat pentru prima oară la drama Cosmopolis.
“Maps to the Stars” este un proiect pe care David Cronenberg încearcă să îl aducă în producție de aproape cinci ani. Bazat pe un scenariu scris de Bruce Wagner, filmul urmărește dificultățile cu care se confruntă doi bărbați care în copilărie au fost vedete și comentează relația industriei de entertainment cu civilizația  western.


L-am întrebat pe Rob dacă e interesat să joace un anume rol și a spus că da. De asemenea și Viggo este interesat de un rol. Ar fi interesant. E un proiect intitulat Maps to the Stars, scris de Bruce Wagner. Eu și Viggo suntem suflete înrudite. Tinem unul la altul într-un mod foarte personal și păstrăm mereu legătura. Rob este mult mai tânăr dar am încredere în el când zice că vrea să lucreze din nou cu mine. El și Viggo s-ar potrivi pefect să joace împreună într-un film. S-ar înțelege de minune și energia dintre ei ar fi fantastică.
Robert, care joacă rolul titular din Cosmopolis, s-a arătat foarte entuziasmat de colaborarea cu David de îndată ce a citit scenariul: Multe scenarii sunt foarte slabe și te gândești cum ai putea să le îmbunătățești, dar cu acest scenariu, tot ce a trebuia să faci era să lucrezi cu el pur și simplu. Chiar și un actor slab ar fi putut să-l citească și să-l facă să sune foarte bine.
Cel mai recent proiect în care a jucat Viggo este On the Road, dramă care a concurat anul acesta în competiția de la Cannes cu Cosmopolis, Beyond the Hills (r. Cristian Mungiu) și alte proiecte internaționale, și care a avut-o în distribuție pe iubita lui Pattinson, Kristen Stewart.
Sursa
Powered By Blogger