08.10.2010

Filmarile Breaking Dawn incep intr-o saptamana

Photobucket

Prima data am aflat ca The Twilight Saga:Breaking Dawn se va filma in Louisiana si Vancouver,din interviul cu producatorul Wyck Godfrey.Astazi,una dintre starurile francizei,Nikki Reed,a spus pt HollywoodLife ca filmarile incep peste "o saptamana si ceva". Noi avem confirmat prin doua surse ca productia in prezent construieste set-ul in Studiourile Raleigh la Celtic Media Centre in Baton Rouge,incluzand casa lui Edward.Ni s-a spus ca scenele de interior vor fi filmate in Louisiana,in timp ce exteriorul se presupune ca va fi filmat in Vancouver.

Sursele noastre ne-au spus ca Breaking Dawn nu este singurul film filmat la Studiourile Raleigh [ni s-a spus ca studioul este impresionant],Universal folosind studioul pentru Batleship si se pare ca Sony tocmai a facut niste refilmari la Battle:Los Angeles acolo.

Iata o recapitulare pt Twilight:Breaking Dawn,incluzand noii membri ai cast-ului/echipei care se reunesc pentru capitolul final al francizei.

Lui Robert Pattinson,Kristen Stewart,Taylor Lautner si restul trupei Twilight li se vor alatura urmatorii membrii:

Rami Malek in rolul lui Benjamin
Mackenzie Foy in rolul lui Renesmee
Maggie Grace in rolul Irinei
MyAnna Buring,Casey LaBow,Christian Cmargo si Mia Maestro in rolurile celor 4 membri ai clanului Denali


Noi membri in echipa Breaking Dawn: 

Cineastul Guillermo Navarro
Designerul Michael Wilknson
Make-up Artista Jean Black
Designerul de productie Richard Sherman
Supraveghetorul efectelor vizuale John Bruno

Breaking Dawn va fi impartit in 2 parti : Partea I va ajunge in cinema pe 18 Noiembrie 2011, Partea a II -a un an mai tarziu,pe 16 Noiembrie 2012.

Traducere:HME
Powered By Blogger