29.10.2010

Noi actori in Breaking Dawn

Summit Entertainment a publicat ieri o lista cu o serie de actori care vor avea roluri episodice in THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN:

Olga Fonda 
Janelle Froehlich 
Masami Kosaka 
Sebastiao Lemos
Amadou Ly 
Ty Olsson 
Wendell Pierce
Carolina Virguez

Poze cu acestia dupa pauza -->
LATER EDIT: Rolurile pe care ar putea sa le joace in BD

Olga Fonda 
    Janelle Froehlich
      Masami Kosaka 
        Sebastiao Lemos
          Amadou Ly 
            Ty Olsson 
              Wendell Pierce
                Carolina Virguez 

                  TY Olsson:


                  Actorul de 36 de ani ,bine cunoscut pentru rolurile din "2012" si "X2",ar putea sa fie James Jenks cu care Bella se intalneste de multe ori de-a lungul Breaking Dawn.El reprezinta o parte destul de importanta din poveste,deci se intelege de ce s-a ales un actor cunoscut si nu un nou venit,asa cum erau noii vampiri.

                  Wendell Pierce:

                  Actorul ce a aparut in "The Wire" si "Treme",pare sa se potriveasca descrierii lui Max,omul de contact al lui Jenks.El este descris ca avand  "parul negru si cret , ciufulit si salbatic, dar pielea neagra, fina si perfecta, dintii albi si drepti" .Desi varsta nu ii este data,se poate presupune ca un barbat mai in varsta [ca Wendell] ar lucra pt Jenks, si nu cineva mai tanar.



                  Olga Fonda:

                  Noi credem ca Olga Fonda,o va juca pe Renata,scutul lui Aro.Renata n-are parte de o descriere fizica in carte [sau multe replici],dar e ceva la Olga care ne face sa credem ca ar fi perfecta pt Renata.

                  Janelle Froehlich:

                  Janelle este cea mai buna alegere pentru Chelsea, din garda Volturii.Este importanta in Breaking Dawn,datorita puterii ei de a modifica loialitatile altora.Ca Renata,ea nu este descrisa in carte,dar petrece mult timp cu Alec si Jane,asa ca ne-am gandit ca fizic,arata mai tanara,ca si ei.

                  Masami Kosaka:

                  Actorul Masami Kosaka are norocosul rol de a fi barbatul ce-i uneste pe Edward si Bella,ca sot si sotie.Pe cine altcineva ar juca,daca nu pe tatal Angelei Weber,Domnul Weber,care tine ceremonia la inceputul filmului. Masami de asemenea a lucrat alaturi de Kristen Stewart si Dakota Fanning in The Runaways,in rolul reporterului japonez.

                  Carolina Virguiez:

                  Se pare ca actrita o va juca pe Huilen,care [pe baza informatiilor din carte] probabil are 20 sau 30 de ani si este descrisa ca " o femeie vampir, mica si cu tenul masliniu cu o coada lunga si impletita care ii carea pe spate".Din moment ce Huilen este o locuitoare bastinasa din Chile si Argentina,Carolina pare perfecta pentru rol,insa ea de asemenea ar putea sa o joace pe Kaure,o angajata pe Insula Esme,descrisa ca "o femeie slaba" cu o fata "crestata de riduri".

                  Amadou Ly:

                  Nahuel are « pielea de un maro forte inchis, parul negru il avea intr-o coada impletita, la fel ca si femeia, desi nu era la fel de lung. » Amadou Ly s-ar putea sa nu aiba acel par in pozele pe care le-am vazut online,dar actorul de 22 de ani cu siguranta se potriveste descrierii lui Nahuel in celelalte cazuri.

                  Sebastiao Lemos:

                  Este foarte probabil ca actorul brazilian Sebastiao Lemas sa-l joace pe celalalt angajat brazilian de pe Insula Esme.El este descris ca un "om gras" a carui fata este de asemenea "crestata de riduri".Sunt putin mai siguri de rolul lui fata de Carolina.


                  Traducere:HME
                  Powered By Blogger