27.04.2010

Rob i-a despartit pe Kristen si Michael Angarano?

Toata lumea este asa de obsedata de relatia dintre Robert Pattinson si Kristen Stewart,dar ce s-a intamplat cu Michael Angarano? E evident ca Kristen si iubitul ei Angarano,s-au despartit.


Fanii Robsten sunt destul de siguri ca Kristen si Michael s-au desparit undeva intre inceputul filmarilor Eclipse si vara in care Kristen a fost in LA,filmand 'The Runaways',in timp ce Robert era in New York filmand 'Remember Me'.


Michael Angarano a fost vazut la inceputul filmarilor pentru saga Twilight.El era cu Kristen pe platouri,si ce doi au fost vazuti de multe ori impreuna la cumparaturi in Canada si bucurandu-se de unele locuri.Dar totul s-a schimbat repede.


Zvonuri online insista ca Robert Pattinson n-a putut renunta la sentimentele pentru Kristen Stewart si i-a spus acesteia sa ia o decizie.Ori sa-l aleaga pe el,ori pe Michael.Reviste precum OK! au sustinut ca Rob i-a spus lui Kristen sa se decida pe timpul verii.Ei bine,fani e destul de clar pe cine a ales.Dupa acea vara,zvonurile s-au intensificat rezultand o ciudata reuniune Robsten la Comic-Con.De atunci,Kristen n-a mai fost vazuta in public alaturi de Michael Angarano,dar a fost de multe ori vazuta impreuna cu Robert Pattinson.Concerte,cine,premieri,in Budapesta de ziua ei si chiar la un hotel sau doua.Sunt acestea destul dovezi incat sa credem ca Robert este motivul pentru care Kristen si Michael s-au despartit?Cred ca Michael si Kristen se cam distantau,din moment ce cariera ei inainta,iar a lui nu.Plus faptul ca ea probabil atunci avea sentimente pentru Rob.Voi ce credeti?
Exact acum un an,in ziua de 27 aprilie,s-a intamplat faza de mai sus.Aceea a fost ultima data cand Kristen si Michael au fost vazuti impreuna.

Traducere:ByBy
Sursa
Powered By Blogger