28.04.2010

CONFIRMAT :Bill Condon va regiza Breaking Dawn


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Los Angeles, 28 aprilie 2010 - Summit Entertainment a confirmat ca, castigatorul premiului Academy,Bill Condon,va regiza THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN,bazat pe al patrulea roman din seria Twilight,de Stephenie Meyer.
THE TWILIGHT SAGA : BREAKING DAWN ,in prezent este scris de Melissa Rosenberg si acesta ii vor cuprinde pe Kristen Stewart,Robert Pattinson si Taylor Lautner. Wyck Godfrey,Karen Rosenfelt si Stephenie Meyer vor produce proiectul.

"Sa aduci pe marile ecrane cartea lui Stephenie Meyer,cere multa finete si inteligenta si noi credem ca Bill Condon este alesul potrivit,deja aratand multe talente in ale creativitatii si sensibilitatii subtile",spune Erik Feig,Presedintele Productiei si Achizitiilor,pentru Summit Entertainment.

Autoarea Stephenie Meyer a declarat,"Sunt atat de fericita ca Bill vrea sa lucreze cu noi.Cred ca se va potrivi de minune si sunt nerabdatoare sa vad ce va face cu materialul."

"Sunt foarte fericit ca am sansa sa aduc pe marile ecrane punctul culminant al acestei setii.Dupa cum fanii acestei serii stiu,aceasta este o carte speciala-si speram sa cream o experienta cinematica unica",a spus Bill Condon.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN lumineaza secretele si misterele acestei fermecatoare si romantice epopee ce a vrajit milioane de oameni.

Condon este bine cunoscut pentru scrierea si regizarea filmelor "Dreamgirls","Kinsey" si "Gods and Monsters" pentru care el a castigat premiul Academy,Best Adapted Screenplay in 1999.El a fost nominalizat pentru un al doilea Oscar pentru scenariul musicalului "Chicago" in 2003.Recent acesta a regizat episodul pilot pentru seriile Showtime, "The Big C" si a produs emisiunea de televiziune, Annual Academy Awards,gazduit de Hugh Jackman.

Condon este reprezentat de WME si Anonymous Content.

Traducere:ByBy
Sursa
Powered By Blogger