28.11.2009

New Moon Movie Mistakes!


Continuitate:Dupa ce Bella se trezeste din primul cosmar,vedem cartea ei,Romeo si Julieta pe perna.Cand Charlie aduce cadourile,cartea dispare,dar reapare pe perna intre scene.
Continuitate:Bella merge in Italia sa-l salveze pe Edward-cand iese din Porsche si intreaba unde-l gaseste pe Edward,Bella sta in fata usii ,apoi deodata apare in spatele usii.
Echipament vizibil:In scena in care vedem depresia Bellei,cand camera se invarte in jurul ei,cameramanul se vede in oglinda(de 2 ori).
Continuitate:Cand Edward o cheama pe Bella in padure,parul acesteia sta pe intins pe spate.Dar in scena urmatoare parul este bagat in haina.
Continuitate:Cand Alice sare peste scari,esarfa sa are pozitii diferite.
Continuitate:Cand Bella se duce la casa familiei Black,il vede pe Jacob,iese din masina si usa nu se inchide complet.Mai tarziu pe fundal puteti vedea usa perfect inchisa.
Dezvaluire:Marginile lentilelor de contact ale vampirilor se pot vedea in unele scene,mai ales in scenele de final,cu Volturii,de exemplu,Jane in lift.
Continuitate:Cand Alice o duce pe Bella in Italia poarta o esarfa pe cap si ochelari.In timpul scenei nodul esarfei este strans diferit.
Continuitate:Cand Mike si Jacob o asteapta pe Bella la cinema,o punga BurgerKing de pe cosul de gunoi isi schimba pozitia.
Eroare:Cand Bella ia avionul spre Italia,arata un avion Virgin America.Virgin America zboara numai spre unele orase din US.Virgin Atlantic zboara din US spre Europa.
Continuitate:Cand Jacob isi arata prima data tatuajul,este undeva sus,spre umar.In scena de la sfarsit,din padure,tatuajul apare cu 2 centimetrii mai jos.
Echipament vizibil:In ultima scena,inainte de ultimatum,daca va uitati la luminile de pozitie de pe masina lui Edward,puteti vedea mai multi membri ai echipei reflectati.
Continuitate:Cand Bella sta la masa cu Mike si acesta o intreaba daca vrea sa iasa la un film,parul Bellei isi tot schimba pozitia,din spatele urechii in lasat in jos.
Continuitate:Cand Bella si Edward se intorc sa plece din camera Volturilor,roba lui Edward este legata.Cand ii arata din spate plecand,roba este desfacuta.
Traducere:
Powered By Blogger