18.06.2013

It's Over...Or Not?

Hey Twilighters! How are you? All good,I hope :)
Anyway,am si eu o intrebare pt voi! Astazi m-a cam batut gandu' sa renunt la blog! 
I know....shocking,right? :))
But,I have my reasons!
Stiu ca saga s-a terminat de ceva vreme si poate multi nu mai sunt asa interesati de vietile/proiectele actorilor din filme.Iar eu usor,usor ma apropii de anul III de facultate [stiti voi,examene,licenta].
Acum,intrebarea intrebatoare e : voi vreti sa mai continui cu HME? Credeti ca dupa 3 ani si jumatate,e timpul sa inchid blogul?
Sper din tot sufletul sa-mi raspundeti :)

6 comentarii:

 1. Salutare, ByBy! Urmaresc HME inca din primele luni, urmaream la inceput si alte bloguri dar usor, usor numarul lor a scazut(... au fost inchise, informatiile nu mai erau valide, postarile iregulate..)...singurul care a ramas acum, dupa 3 ani si jumatate este acesta. Nu stiu cati dintre noi mai sunt interesati de vietile actorilor, de proiecte, de poze dar mie imi face mare placere sa-i urmaresc si nu cred ca as putea face asta fara acest blog, fara munca ta. Si eu trec intr-un an terminal, cu licenta si multa, multa munca si inteleg cat de dificil este sa faci fata tuturor proiectelor dar mai stiu si ca blogul asta este ca un copilas, crescut si iubit, ce nu trebuie abandonat...cred ca multi din cei ce te urmaresc am intelege daca postrile s-ar mai rari dar ar fi..dezamagitor si poate trist sa se sfarseasca si cu ultima legatura, inca vie intre fani si informatiile de calitate. Eu iti multumesc pentru munca ta si indiferent de decizia pe care o vei lua te felicit pentru tot! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Te iubesc pentru munca pe care ai depus-o si poate o vei depune in continuare ca sa ne aduci cele mai noi stiri despre actorii si Saga care ne-a schimbat vietile. Iti multumesc pentru efortul depus si pentru faptul ca ai fost singura care a rezistat atat de mult sa scrie despre Twilight in limba romana. Sincera sa fiu, am descoperit HME acum aproximativ 4 ani, si de atunci (nu exagerez) intru de cateva ori in fiecare zi sa vad daca ai mai postat vreo stire sau poze noi. Decizia este a ta, trebuie sa faci cum iti este tie mai bine. Sunt sigura ca toti cei care au intrat si inca mai intra aici iti multumesc pentru toata munca depusa aici si nimeni nu te-ar condamna daca ai renunta. Mult succes la facultate si sper sa ne mai vedem (daca nu aici, poate pe alte bloguri). Felicitari pentru cat de frumos ai creat si vorbit despre blog si Saga :)

  RăspundețiȘtergere
 3. As vrea sa nu-l inchizi, dar inteleg daca nu mai ai timp...Poate te rezumi doar la postari saptamanale...Succes in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 4. profit de ocazie sa iti spun ca intru cu regularitate pe blogul tau.. cam odata la trei patru zile... aici gasesc informatii valide despre actorii preferati. chiat daca Twilight s-a terminat.. actorii vor incepe alte proiecte din ce in ce mai interesante. asa ca ma bucur ca ai luat hotararea de a nu inchide blogul..

  RăspundețiȘtergere