10.06.2013

2 proiecte noi pt Kristen Stewart

Actriţa a semnat să mai apară în două filme independente, “Camp X-Ray“ şi ”Sils Maria”.

Stewart e protagonista din “Camp X-Ray“, în regia lui Peter Sattler, iar ”Sils Maria”, în regia lui Olivier Assayas, le mai are în distribuţie pe Juliette Binoche şi Chloe Grace Moretz.
Binoche e starul din “Sils Maria”, drept o actriţă veteran care devine obsedată de o tânără în ascensiune (Moretz), care a fost distribuită în acelaşi rol care a făcut-o pee a star cu ani în urmă. Stewart joacă rolul asistentei lui Binoche. Assayas a scris scenariul special pentru Juliette Binoche, cu care a mai lucrat la “Summer Hours”. Filmările sunt programate vara aceasta în Europa, iar distribuitori din SUA au cumpărat deja drepturile de difuzare în cinematografele americane anul acesta la Cannes. “Sils Maria” va fi un film în limba engleză.

În “Camp X-Ray” vom avea parte de o cu totul alt fel de Kristen Stewart, căci ea va fi o tânără care alege să scape din micul ei oraş prin înrolarea în armata americană. Ea speră că va fi trimisă în Irak, însă ajunge în misiune la Guantanamo, celebra închisoare, unde leagă o prietenie neconvenţională cu un tânăr care e prizonier acolo de aproape 10 ani.
Powered By Blogger