17.03.2012

Peter Facinelli și Jennie Garth divorțează

Jennie Garth şi Peter Facinelli s-au cunoscut în anul 1996 pe platourile de filmare ale dramei de televiziune “An Unfinished Affair”, şi-au unit destinele pe data de 20 ianuarie 2001 în biserica Our Lady of Montecito din Carmel – California, mireasa avându-le ca domnişoare de onoare pe Tori Spelling şi Tiffani Thiessen, colegele din serialul TV “Beverly Hills, 90210“, au devenit părinţii a trei fete botezate Luca Bella (14 ani), Lola Ray (9 ani) şi Fiona Eve (5 ani) şi au anunţat în această dimineaţă, printr-un comunicat pe care l-au remis publicaţiei US Weekly, că vor divorţa după 11 ani de mariaj: “Deşi am decis să punem punct mariajului nostru, împărtăşim amândoi aceeaşi dragoste profundă şi acelaşi devotament faţă de copiii noştri. Rămânem dedicaţi sarcinii de a le creşte împreună pe frumoasele noastre fiice. Solicităm discreţie şi respect în decursul acestei perioade dificile“.


Pentru Peter Facinelli (38 ani), interpretul personajului Carlisle Cullen din franciza “The Twilight Saga”, este primul mariaj ratat, însă Jennie Garth (39 ani) a mai fost căsătorită în intervalul aprilie 1994 – noiembrie 1996 cu Daniel Clark.
Se pare că în vara anului 2011 cei doi s-au separat pentru o scurtă perioadă cu scopul de a încerca să-şi rezolve problemele din căsnicie şi să dea o şansă relaţiei lor, Jennie rămânând împreună cu fetele în vila familiei, iar Peter închiriind o locuinţă în vecinătate, dar acest subterfugiu nu le-a putut salva relaţia.
O sursă din anturajul cuplului le-a dezvăluit editorilor website-ului Scallywag & Vagabond că Peter Facinelli este implicat într-o aventură toridă cu o canadiancă ce nu a împlinit încă 30 de ani, iar soţia lui ştia de această infidelitate, actorul cunoscând-o pe femeia misterioasă care i-a distrus căsnicia în Vancouver, în timpul filmărilor la “The Twilight Saga: Breaking Dawn“: “Peter se întâlneşte cu o altă femeie de destul de mult timp. Jennie şi Peter au încercat să facă relaţia să funcţioneze de dragul copiilor lor, iar Jennie a jucat multă vreme rolul de casnică şi soţie înţelegătoare, dar i-a fost de ajuns. Jennie ştia de această aventură. Aşa cum se întâmplă cu multe cupluri, s-au înstrăinat unul de altul“.
Sursa
Powered By Blogger