23.03.2012

Catherine Hardwicke va regiza “Diamond”, un film cu gangsteri britanici din anii ’60


După ce şi-a legat numele de fanteziile “Twilight” şi “Red Riding Hood”, cel de-al doilea proiect dovedindu-se a fi un dezastru de box-office şi nereuşind să recupereze pe plan naţional nici măcar cele 42 milioane de dolari investite în el de Warner Bros. Pictures, salvându-se datorită celor 51,5 milioane de dolari adunate din străinătate, Catherine Hardwicke a decis să renunţe la blockbustere şi să revină la filmele independente cu buget mic care au consacrat-o, în genul “Thirteen” şi “Lords of Dogtown“.
Deşi are pe birou scenariile thriller-ului SF “The Maze Runner”, dramei “The Bitch Posse”, comediei de acţiune “Maximum Ride”, filmului de acţiune “Dot War” şi dramei romantice cu elemente biografice “Knockout”, regizoarea texană va aborda cu prioritate thriller-ul erotic “Plush”, în care a distribuit-o pe Evan Rachel Wood, după care va trebui să îşi facă timp pentru thriller-ul “Diamond” al companiei de producţie Derby Street Films.


În afară de faptul că este un film cu gangsteri britanici, a cărui acţiune este plasată în Londra anilor ’60 şi al cărui scenariu este semnat de perechea Joe Shrapnel – Anna Waterhouse (“Frankie and Alice“), jurnaliştii de la Screen Daily nu au reuşit să afle detalii suplimentare despre proiectul “Diamond”, dar se speculează că filmările vor debuta în cursul anului 2013.
Nicola Horlick va îndeplini atribuţii de producătoare şi va încerca să strângă cât mai repede posibil fondurile necesare introducerii filmului în procesul de producţie.
Sursa
Powered By Blogger