13.03.2011

Jackson si-a rupt o coasta in timpul filmarilor Breaking Dawn


Jackson Rathbone [Jasper Hale in Saga Twilight] a dat multe interviuri in ultima vreme,ceea ce este minunat ,iar in cel mai recent interviu cu Lite Rock 99.3,Rathbone a vorbit despre Saga Twilight : Zori de Zi.

"Filmarile au fost distractive pana acum. Suntem pe la jumatatea procesului ... M-am simtit foarte bine in Baton Rouge",explica el.
El de asemenea a vorbit despre progresul filmelor Twilight din punct de vedere al calitatii,de-a lungul timpului.

"Cred ca fiecare fim e din ce in ce mai bun,stii, singura diferenta fiind regizorii, si acum il avem pe minunatul Bill Condon si a fost un vis sa lucrez cu el. Deci,cred ca o sa fie cel mai bun",spune el."Exista niste momente emotionante in film pe care, Melissa Rosenberg,minunata noastra scenarista si Bill Condon, incredibilul nostru regizor ,le-au combinat intr-o serie, pentru a arata punctele culminante ale acestui film si pentru a aduce cartea la viata."

Cat despre propriile cascadorii in Zori de Zi, el explica ca s-a ales cu o coasta rupta.Se pare ca ,cara niste aparatura in timp ce lucra cu trupa lui, 100 Monkeys, si s-a impiedicat de niste fire si si-a scrantit coasta,dar a tinut secret fata de echipa,ca sa-si poate face singur cascadoriile pentru film."A fost dureros,dar a meritat".

Traducere:HME
Powered By Blogger