20.08.2010

Mai multe greseli din Eclipse


Cullenii urmaresc un reportaj despre violenta din Seattle.Este noapte in reportaj si reporterul spune "Aici CNN live".Cand imaginea se muta pe Culleni,se poate vedea ca este ziua afara.Forks si Seattle sunt amandoua in Washington,n-ar fi putut sa fie noapte intr-o parte si ziua in cealalta parte.


Corpurile vampirilor n-ar trebui sa se schimbe,dar parul lui Jasper este mai lung in Eclipse decat era in New Moon.


Cand Jacob este ranit de un vampir nou-nascut in lupta finala,Cullenii si haita stau in jurul lui.Costumul de culoarea pielii este destul de vizibil la talie : el se presupune ca ar trebui sa fie gol dupa ce se transforma inapoi in om.


Cand Bella vorbeste cu tatal ei pe canapea,la inceputul filmului,uitati-va la urechea ei dreapta.Uneori parul o acopera,uneori e dezgolita.


In timpul scenei in care parintii lui Riley vorbesc cu Charlie la departamentul de politie,poza lui sta deasupra dosarului,apoi mai tarziu ei o dau ca si cum Charlie n-ar mai fi vazut-o inainte.


In scena din pat cu Bella si Edward: Cand el spune,'E o regula pe care vreau sa o las neincalcata',cineva sau ceva se misca in partea dreapta,si nu este Bella.Apoi,puteti vedea de unde se uita Edward ca ea nu e in pozitia aia.


Cand Jacob o tine in brate pe Bella prin padure,in unele secvente maneca ei stanga este mai ridicata pe mana,dar in altele este data inapoi pana la incheietura mainii.

Traducere:HME
Powered By Blogger