25.08.2010

Posibilitatile ca BD sa fie filmat in Brazilia


Conform AFP:
"Cast-ul si echipa marelui film cu vampiri,Twilight s-ar putea sa renunte la planurile filmarilor unor scene din ultimul film in Rio,dupa ce weekend-ul trecut acolo a existat un conflict intre politie si o banda care au luat ostatici intr-un hotel.
Riofilme,agentia promovarii filmului,a spus pt AFP ca compania Summit Entertainment era in negocieri cu persoane oficiale din Rio de Janeiro ,care incercau sa-i convinga sa ramana.
Planurile originale erau ca scenele din Breaking Dawn,al patrulea si ultimul film din fantezia vampirilor,sa fie filmate in orasul brazilian,bine cunoscut pentru plajele spectaculare si rata criminalitatii.
Dar drama de sambata,cand o banda a luat ostatici 35 de oameni in International Hotel din Rio,i-a speriat mai mult pe membrii productiei decat ar face-o vampirii si varcolacii.
Dupa ce o persoana a fost omorata si alte 6 au fost ranite,banda s-a predat.In acel moment erau 1.550 de oameni in hotel.Cam 40% erau straini,desi niciunul dintre ei n-a fost ranit.

Summit Entertainment a vorbit oficial despre asta,spunand:"Posibilitatile ca portiuni din THE TWILIGHT SAGA:BREAKING DAWN sa fie filmate in Brazilia intotdeauna au fost luate in consideratie si continuam sa cautam locatii prin tara."

Altfel spus,inca nu se stie nimic sigur.

Traducere:HME
Powered By Blogger