20.07.2016

Stephenie Meyer anunţă publicarea unui nou roman

Autoarea romanelor "Amurg" și "Gazda", Stephenie Meyer, va publica primul său thriller în această toamnă, "The Chemist".

Meyer a postat și coperta și rezumatul romanului. "The Chemist este rezultatul combinării romantismului din mine și a obsesiei mele cu Jason Bourne & Aaron Cross", a spus Meyer. "Mi-a făcut mare plăcere să-mi petrec timpul cu un alt tip de eroină, una a cărei principale arme nu este un pistol, un cuțit sau puterea fizică, ci judecata ei."
Romanul va fi publicat în SUA pe 15 noiembrie 2016. Iată rezumatul romanului "The Chemist":

În acest thriller, un fost agent ce cauta să scape de foștii angajatori, trebuie să se ocupe de înca un caz pentru a dovedi că este nevinovată și pentru a-și salva viața.

Obișnuia să lucreze pentru guvernul american, dar foarte puțini știau asta. O expertă în domeniul său, era unul dintre cele mai murdare secrete ale unei agenții atât de clandestine încât n-are nici măcar un nume. Și când s-a decis că ea este o povară, au venit după ea fără niciun avertisment.

Acum nu stă mult în același loc și nu folosește același nume pentru prea mult timp. Ceilalți au ucis singura persoană în care avea încredere, dar ceva ce ea știe încă reprezintă un pericol. O vor și pe ea moartă. Și în curând.

Când fostul său intermediar îi oferă o cale de scăpare, ea realizează că e singura ei șansă. Dar ar însemna să lucreze o ultimă dată pentru foștii ei angajatori.  Spre groaza ei, informațiile ce le capătă nu fac decât să-i îngreuneze situația.

Alegând să se ocupe de caz fără ocolișuri, se pregătește pentru cea mai dură luptă a vieții ei, dar descoperă că se îndrăgostește de un bărbat care doar îi complică viața. Văzând ca opțiunile ei sunt din ce în ce mai puține, trebuie să-si folosească talentele așa cum nu și-a imaginat vreodată că o va face.

"The Chemist" este prima carte a lui Meyer din 2008, dacă nu puneți la socoteală publicarea nuvelei "Noua și scurta viață a lui Bree Tanner" din 2010 sau a ediției aniversare a romanului "Amurg" din octombrie 2015.
Cu ocazia asta, Meyer a lansat și un nou site oficial. (Luați-vă adio de la vechiul blog verde din vremea Amurg!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu