01.10.2014

Twilight revine in 2015!

Credeati ca s-a terminat toata faza cu filmele Twilight? Ei bine se pare ca nu.
Cei de la Lionsgate au anuntat ieri ca isi vor uni fortele cu Facebook, organizatia Women in Film, reteaua Tongal si Stephanie Meyer pentru a readuce seria Twilght in fata camerelor. Iata detaliile:

Lionsgate si partenerii lor vor crea si administra o campanie pe retelele de socializare pentru a produce o serie de filme de scurt metraj, regizate de femei pline de aspiratii. Campania "The Storytellers - New Creative Voices of The Twilight Saga" va include filme cu multe personaje din universul Twilight, ce vor fi ghidate cu ajutorul ghidului "The Twilight Saga : Official Illustrated Guide".

Campania va consta intr-un concurs cu mai multe faze, cand se vor alege cel putin 5 femei regizoare pentru a regiza filmele. Filmele vor fi produse si regizate cu ajutorul unor consultanti experimentati, care intr-un final vor alege cele 5 filme de scurt metraj, ce vor avea premiera in exclusivitate pe Facebook anul viitor. Grupul de experti ii vor include pe Stephenie Meyer, actritra Kristen Stewart, Kate Winslet, Octavia Spencer, Jennifer Lee, unul dintre regizorii blockbuster-ului de la Disney, "Frozen",  regizorul Twilight Catherine Hardwicke, Julie Bowen si presedintele organizatiei Women in Film, Cathy Schulman.

Cinci filme de scurt metraj vor fi finantate pe parcursul productiei, iar fanii vor ajuta la alegerea unui regizor ce va castiga un premiu in bani si oportunitati in cariera. Acest proces va avea nevoie de implicarea fanilor pe retelele de socializare Facebook si Tongal.

"Din ce in ce mai multi oameni creaza si descopera video-uri pe Facebook", spune vicepresedintele asociatilor Facebook, Dan Rose."Aceasta colaborare cu Stephenie Meyer, Lionsgate si Women in Film reprezinta o mare sansa de a atrage atentia fanilor Twilight pe Facebook, prin intermediul unui program video."

"Suntem incantati sa ne extindem relatia cu Stephanie Meyer si suntem siguri ca participarea ei in aceasta campanie va adauga o noua dimensiune lumii pe care a creat-o ca autor si producator", au spus directorul Lionsgate Jon Feltheimer si videpresedintele Michael Burns."Parteneriatul cu Facebook si Women in Film ofera francizelor noastre ocazia de a se extinde in noi directii si suntem incantati sa introducem noi talente in universul Twilight, aratand astfel angajamentul nostru fata de imputernicirea feminina atat in fata camerelor cat si in spatele acestora."

"Sa intri in lumea Hollywood-ului este o mare provocare, mai ales pentru femei, asa ca sunt foarte fericita ca organizatia Women in Film a fost invitata sa se alature lui Stephenie Meyer, si celor de la Lionsgate si Facebook", a spus presedintele WIF, Cathy Schulman. "Women in Film cu mare drag va ajuta la recrutarea si indrumarea femeilor ce vor face parte din proiectul care arata puterea unui roman indragit si puterea unei francize."

"Puterea feminina a devenit ceva foarte important pentru mine, avand in vedere ca am lucrat in industria filmelor", a spus Meyer. "E o onoare sa lucrez alaturi de Women in Film, Lionsgate si Facebook la un proiect ce le va oferi femeilor o sansa sa fie auzite."
Powered By Blogger