15.08.2012

Proiect nou pt Robert : "Queen of Desert"


Actorul britanic Robert Pattinson, devenit celebru gratie filmelor din seria "Amurg/ Twilight", va calca pe urmele legendarului Peter O'Toole si va interpreta personajul Lawrence al Arabiei intr-un film regizat de Werner Herzog.

Robert Pattinson va juca alaturi de Naomi Watts in acest lungmetraj intitulat "Queen of the Desert", informeaza accesshollywood.com.

Filmul, regizat de Werner Herzog, se va concentra asupra scriitoarei britanice Gertrude Bell, interpretata de Naomi Watts.

Robert Pattinson il va juca pe T.E. Lawrence, un ofiter britanic, care va deveni cunoscut ulterior sub numele de Lawrence al Arabiei.

Potrivit revistei Variety, filmarile vor incepe in toamna acestui an. Naomi Watts filmeaza in prezent pentru lungmetrajul "Diana", ce prezinta viata printesei Diana.

"Lawrence al Arabiei" este un celebru film britanic, inspirat de viata si aventurile ofiterului britanic T.E. Lawrence din timpul Primului Razboi Mondial. Regizat de David Lean in 1962, acest lungmetraj l-a avut ca protagonist pe Peter O'Toole si a beneficiat de o coloana sonora compusa de Maurice Jarre, fiind considerat unul dintre cele mai influente filme din istoria cinematografiei. Pentru rolul din aceasta pelicula, Peter O'Toole a fost nominalizat la Oscar si Globul de Aur si a fost recompensat cu un premiu BAFTA.

Werner Herzog, pe numele sau real Werner Stipetic, s-a nascut in 1942, fiind regizor, actor, scenarist si producator. El a produs, a scris si a regizat peste 50 de filme si a aparut ca actor in cateva dintre ele. Printre acestea se numara "La boheme" (2009), "My Son, My Son, What Have Ye Done" (2009), "Evadare in zori/ Rescue Dawn" (2006) si "Omul Grizzly/ Grizzly Man" (2005).
Powered By Blogger