31.12.2011

11 lucruri din 2011 de care fanii Twilight isi vor aduce aminte

Anul acesta,multe lucruri merita tinute minte in ceea ce priveste Saga Amurg si personalitatile implicate,asa ca iata 11 dintre ele.

Kristen Stewart a fost peste tot

In fiecare an cei trei au aparut pe copertile multor reviste,dar anul asta a fost mai mult despre Kristen Stewart,aparand in reviste precum Vogue,W,Glamour,Glamour UK si multe altele.Aparitia care a ramas bine intiparita in mintile fanilor Kristen Stewart a fost cea de pe coperta revistei GQ UK!
Ea de asemenea a aparut in videoclipul melodiei "I Was Broken" a lui Marcus Foster,s-a prezentat la Gala MET alaturi de designerii Proenza Schouler si la Premiile Glamour "Women of the Year".
Fara alte cuvinte,in 2011,Kristen Stewart a aparut peste tot.

Surprize cu premii

Anul a inceput destul de bine la categoria premii,pentru Twilight,atunci cand cei trei au plecat de la filmari,special pentru a-si lua premiile la PCA si sa-si salute fanii.Apoi in februarie,am ramas putin dezamagiti de presupusa "surpriza a Premiilor Oscar".Dar situatia ramane la fel de buna,avand in vedere ca Saga Amurg a scapat inca o data de Premiile Razzie.Si odata ce a inceput vara,era vremea Premiilor MTV Movie ... intotdeauna o perioada grozava pentru fanii Twilight.Membrii cast-ului au castigat tot,iar primul trailer "Zori de Zi - Partea I" era lansat.Si la Premiile Teen Choice,cast-ul a castigat 5 premii.

Am intrat si in alte taramuri

Anul acesta,au existat multe noi proiecte pentru cast-ul Twilight.Filmul "Apa pentru Elefanti" cu Robert Pattinson a fost lansat in primavara si tot el a filmat "Cosmopolis" pe durata verii.In toamna a urmat filmul "Rapirea" cu Taylor Lautner.Intre timp,Kristen Stewart s-a apucat de un proiect, "Snow White & The Huntsman",al carui prim trailer ne-a dat peste cap.Anna Kendrick i s-a alaturat colegei din "Eclipsa",Bryce Dallas Howard pentru filmul "50/50",iar Jamie Campbell Bower si starul "Eclipsa",Xavier Samuel au jucat impreuna in "Anonymous".Bryce de asemenea a aparut in rolul lui Hilly Holbrook in filmul de succes "Culoare Sentimentelor".Bower a obtinut rolul personajului principal masculin in filmul "Instrumente Mortale".

Staturile Twilight intra in istoria Hollywood-ului

O mare realizare a trio-ului a fost faptul ca si-au lasat amprentele pe Walk of Fame,in fata Teatrului Grauman in Los Angeles.S-au alaturat putinelor persoane care au primit aceasta onoare si chiar au devenit parte din istoria Hollywood-ului pentru totdeauna.

Umor in stilul Twilight

Trebuie sa adorati momentele in care membrii cast-ului Twilight mai fac cate o gluma sau doua.Anul asta,au existat multe.Atat Michael Sheen cat si Elizabeth Reaser au recunoscut ca au citit fanficuri Twilight.Oricine a fost cel care i-a convins sa faca asta,a fost un geniu.Apoi Taylor Lautner a facut un mic episod pt 'Funny or Die'.Iar Peter Facinelli si Nikki Reed s-au decis sa devina "Gemenii Minune".

Apariţii la greu

Ca in fiecare an,au existat multe evenimente la care s-a prezentat cast-ul Twilight,cum ar fi opririle turneului de promovare,conventia Twilight din LA,show-urile cu premii si chiar premierele "Zori de Zi".Dar intotdeauna e placut sa le vedem fetele zambarete,nu-i asa?

Stephenie Meyer se destinde

Alaturi de "Zori de Zi",Stephenie Meyer a reusit un lucru,sa lucreze ca producator al filmului.Ea de asemenea a aparut din nou pe marele ecran,in "Zori de Zi - Partea I",iar noul ei film "Gazda",adaptat dupa romanul sau cu acelasi nume s-a ales cu o mica parte din distributie,mai mult datorita promovarii filmului la Festivalul de la Cannes.
Acum ea nu mai este doar autoarea Sagai Amurg.Stephenie Meyer cucereste Hollywood-ul!

Muzica Twilight face din nou senzatie

Cu lansarea cantecului lui Robert Pattinson de la "Songs from a Room",cucerirea intregului Glob de catre Jackson Rathbone si trupa 100 Monkeys,lansarea celui de-al doilea videoclip al lui Billy Burke si bineinteles aparitia coloanei sonore a filmului "Zori de Zi - Partea I",2011 a fost din nou un an bun in ceea ce priveste muzica Twilight.

Staturile si producatorii Twilight se sprijina intre ei

Un lucru dragut la relatiile ce s-au format in Saga Twilight este sprijinul ce si-l ofera unul altuia cand au ocazia.Mai intai,Kristen Stewart si Taylor Lautner s-au prezentat la premiera filmului "A Better Life",regizat de Chris Weitz,iar acesta din urma s-a prezentat in toamna la premiera filmului "Rapirea".Weitz n-a fost singurul care a facut acest gest - regizorul Bill Condon si actorul BooBoo Stewart au fost acolo de asemenea.Si Ashley Greene a fost insotita de actritele "Zori de Zi",Julia Jones si Casey LaBow la premiera filmului "Skateland".

2 noi carti Twilight se alatura colectiei

Colectia noastra Twilight a mai crescut putin anul acesta,2 mult asteptate carti fiind lansate : Ghidul Ilustrat "Saga Amurg" si nuvela grafica Twilight - volumul 2.Nu ne putem plange ca n-am avut material Twilight de citit anul asta,nu?

Zori de Zi,Zori de Zi,Zori de Zi

Bineinteles,cel mai important eveniment din anul 2011 in taramul Twilight a fost lansarea "Zori de Zi - Partea I".Acum un an incepusera filmarile si deja este aici,facand ravagii in box office.Cu totii am urmarit mici secvente de-a lungul productiei,dar cele mai frumoase momente au fost pastrate pentru marele ecran.Reactiile fanilor au fost incredibil de pozitive si acum am ramas insetati dupa ultimul film,ce este lansat in noiembrie 2012.
Powered By Blogger