07.01.2011

Wyck Godfrey vorbeste despre Breaking Dawn cu USA Today

Photobucket
Unde se imparte povestea in doua?
Wyck: Noi practic vrem sa trecem publicul prin partea emotionala a calatoriei Bellei dinainte de a deveni vampir.Prima parte va cuprinde nunta,luna de miere si nasterea.Filmul se termina exact inainte de inceperea transformarii.

Cartea are 3 segmente,din care 2 din punctul de vedere al Bellei si un mijloc care este devotat personajului Jacob.Cum merge partea asta?
Wyck:Povestea se va intrerupe de la ea si il va urmari pe Jacob pe parcursul filmului,in timp ce acesta se lupta cu propria dilema.

De ce a fost Bill Condon ales ca regizor final?
Wyck: Aceste filme sunt cele mai dificile.Cu tot ceea ce a realizat el,nu ma pot gandi la altcineva care ar putea face o treaba mai buna.El iubeste cartile si filmele Twilight.

Avand in vedere ce se intampla in timpul procesului nasterii,cum poate fi clasificat PG-13?
Wyck:Cu majoritatea fanilor Twilight sub 18 ani,ar fi o crima fata de public sa-l evaluam R.Oricum,asta este bazat pe o carte mult mai matura.Noi trebuie sa progresam si sa fim mai sofisticati.Un compromis: nasterea sangeroasa va fi vazuta doar prin ochii Bellei.Ea vede in ceata,simte durerea si tot ce se intampla in jurul ei.Noi doar vedem ce vede ea.

Cum este portretizata mult asteptata consumare a iubirii dintre Edward si Bella?
Wyck:Chiar daca relatia lor fizica trece de ceea ce a fost aratat in primele 3 filme,nu devine porno.Este o parte importanta a filmului,romantica si senzuala.
La sfarsitul Breaking Dawn,cam 70 de vampiri vin de prin toata lumea sa-i ajute pe Culleni si aliatii lor,Jacob si haita.Cum pastrati ambele parti ale povestii la fel de convingătoare?
Wyck: A doua jumatate seamana mai mult cu un film de actiune.Dar momentele frumoase din primul film inca se simt prezente.

Se poate ca Condon sa-l schimbe intr-un musical?
Wyck:S-ar putea sa fie dansul traditional la nunta.Dar nu va asteptati ca haita de lupi sa inceapa sa urle pe langa muzica.

Traducere:HME
Powered By Blogger