14.09.2015

10 ani de la publicarea romanului "Amurg"

Fanilor Amurg le e greu sa creada ca au trecut 10 ani de cand Stephenie Meyer i-a prezentat lumii pe Bella Swan si Edward Cullen, dar cei de la Little, Brown Books vor sarbatori acest lucru cu o editie speciala, ce va fi lansata luna viitoare.

O noua versiune a romanului Amurg, ce va contine material nou, va fi lansata pe 6 octombrie, iar Meyer va participa la numeroase evenimente de-a lungul urmatoarelor luni, unul dintre evenimente fiind New York Comic-Con.

"Mi se pare uimitor ca au trecut 10 ani de cand Amurg a fost publicat pentru prima data", a spus Meyer. "Pentru mine, aceasta aniversare este o celebrare a fanilor, cu incredibila lor pasiune si dedicatie.De abia astept sa petrec timpul cu ei din nou."

De cand a fost publicata in 2005, seria Amurg a devenit best-seller si franciza, in rolurile principale avandu-i pe Robert Pattinson si Kristen Stewart. Intreaga serie a avut vanzari de peste 100 milioane de copii in intreaga lume.

"Am simtit aceleasi emotii citind aceasta editie speciala ca atunci cand am citit manuscrisul acum 10 ani", a spus Megan Tingley, editorul de la Little, Brown Books for Young Readers."Ma bucur ca putem oferi fanilor devotati sansa de a retrai extraordinara experienta Amurg, dar si noii generatii de cititori, de a o descoperi pentru prima data."
Powered By Blogger