28.11.2014

7 lucruri care n-ar exista fara Twilight

Trio-ul Twilight
O lume cu oameni care n-au urmarit vietile amoroase ale lui Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner e o lume care nu contine cuvantul "trampire" sau melodia lui Taylor Swift "Back to December". Cine ar vrea sa traiasca intr-o astfel de lume?

Gramezi de adolescente la Comic-Con...
Intotdeauna au fost si femei prezente la Comic-Con. Dar cand actorii Twilight au invadat San Diego in iulie 2008, mii de adolescente au urmat, incepand o perioada de 5 ani in care fanii Twilight au socializat cu super eroii.

...si in cinematografe!
Cand Saga Amurg : Zori de Zi Partea I a avut premiera, 80% din public a fost reprezentat de femei - demonstrand ca nu numai barbatii dau gramada in cinema pentru francizele lor preferate.

Cincizeci de umbre ale lui Grey
Trilogia de mare succes a lui E.L. James a inceput cu un fanfic Twilight. Undeva pe parcursul cartii, Edward a devenit Christian, Bella a devenit Anastasia, iar femeile de pretutindeni au inceput sa tanjeasca dupa propria lor camera a placerii/durerii.

Povestea lor de iubire este inca cea mai adorata de fani
Fenomenul Twilight a facut ca adaptari ale mai multor romane sa ajunga pe marele ecran (A 16-a Luna, Instrumente Mortale : Orasul Oaselor, Iubitul meu e zombi si Gazda).

Vampiri, vampiri, vampiri!
Twilight ne-a facut sa ne dorim mai mult. Din fericire, Jurnalele Vampirilor si True Blood - ambele serii scrise inainte ca Stephenie Meyer s-o scrie pe a ei - si-au facut debutul la TV exact cand volumul Zori de Zi a ajuns pe rafturi, iar primul film Twilight a avut premiera in cinematografe.

Romane YA, nu doar pentru copii
Aveti peste 15 ani si vreti sa ajungeti autor YA intr-o librarie? Dati-i drumul - nu e nicio rusine. Multumita seriei Twilight, toata lumea o face.
Powered By Blogger