11.02.2014

Kristen Stewart rupe tacerea in legatura cu Robert Pattinson

A trecut aproape un an de la despartirea ei de Robert Pattinson, dar se pare ca Kristen inca internalizeaza lectiile invatate cu aceasta ocazie.

In cel mai recent interviu acordat de actrita, pentru numarul din martie al revistei "Marie Claire", Kristen n-a vorbit despre viata ei sentimentala din prezent, dar a impartasit despre cateva concluzii pe care le-a tras pe baza experientei ei amoroase.

Desi a fost zgarcita in declaratii, Kristen a marturisit ca a descoperit ca dragostea e ceva ce nu poate fi controlat. "Nu stii de cine te vei indragosti", a spus ea. "Nu poti controla acesta lucru".

Desi misterioasa, afirmatia ei poate avea doar doua explicatii. Ca este inca indragostita de Rob si ca, oricat ar fi incercat, nu-si poate reprima sentimentele. Sau, dimpotriva, ca s-a indragostit de altcineva si ca a depasit povestea cu Robert.

Kristen a mai spus si ca, intre timp, a descoperit ca nu poate planifica totul si a invatat sa lase lucrurile sa mearga de la sine. Toate aceste lucruri sunt, bineinteles, semnul maturizarii vedetei si a faptului ca a reusit sa depaseasca acest moment dificil din viata ei.

O sursa din anturajul actritei a declarat insa pentru HollywoodLife.com ca, in ciuda spuselor ei, Kristen n-a renuntat la ideea de a-l recuceri pe Robert si ca inca vrea sa controleze relatia cu el.

"A decis ca trebuie sa devina inaccesibila. Spera ca atunci cand Rob o sa afle ca ea vorbeste despre a trece mai departe o sa reactioneze", a spus sursa.
Powered By Blogger