09.12.2012

Proiect nou pt Kristen : "Focus"



Kristen Stewart va juca impreuna cu Ben Affleck intr-o comedie sexy  numita "Focus". "Da. Pot confirma acest zvon" , a declarat Kristen. "Este o comedie. Sunt foarte incantata de ceea ce va urma! Filmarile vor incepe in aprilie".

Cei doi vor forma probabil cel mai controversat cuplu de pana acum. In film, Kristen va juca rolul unei infractoare "incepatoare" ce va fi nevoita sa faca echipa cu un escroc, personaj interpretat de Ben Affleck. Filmul va fi scris si regizat de Glenn Ficarra si John Requa, cei care s-au ocupat in trecut si de comedia "Crazy Stupid Love".

Si asta nu este tot! Conform unor surse, actrita in varsta de 22 de ani va filma si cateva scene pasionale cu partenerul sau. Personajul ei, descris ca fiind "o femeie dezarmant de sexy", se arunca de multe ori in bratele (si in patul) lui Affleck, chimia dintre cele doua personaje fiind mai mult decat evidenta.

Kristen recunoaste ca, desi este nerabdatoare ca filmarile sa inceapa cat mai repede, ar vrea sa se mai implice si in alte proiecte pana atunci. Cat despre Ben Affleck, el a declarat de curand ca isi doreste ca Stewart sa obtina rolul, spunand despre ea ca este "o actrita  grozava".
Powered By Blogger