07.11.2012

Kristen Stewart va juca cu Ben Affleck în “Focus”



Kristen Stewart încearcă să-i fie parteneră lui Ben Affleck. Ea dă probe pentru rolul principal feminin din comedia ”Focus“, o producţie Warner Bros. pentru care distribuţia e formată în această perioadă. Iniţial, rolul pentru care Kristen dă acum probe trebuia să fie jucat de Emma Stone, în timp ce rolul prncipal masculin i-ar fi revenit lui Ryan Gosling. Cei doi au apărut împreună în comedia “Crazy, Stupid, Love” şi realizatorii lui “Focus” i-au vrut şi pentru noul film, dar ambii au fost nevoiţi să refuze căci programul le era deja încărcat de alte contracte şi angajamente.

Dacă Kristen Stewart va lua rolul, ea va fi o tânără începătoare în activitatea de excrocherie şi va colabora cu Ben Affleck, care e un şarlatan cu experienţă. Affleck a semnat deja să apară în acest rol, discuţiile cu el pornind repede, înainte să apuce să se decidă ce să facă după “Argo”, noul lui film pe care l-a regizat şi în care a jucat. “Argo” e un succes cu şanse la Oscar, aşa că pe când Affleck îşi cântărea perspectivele şi se bucura de nişte zile cu familia lui în care a apărut de curând un al treilea copil, i s-a vârât sub nas oferta de la Warner Bros.

“Focus” e regizat de Glenn Ficarra şi John Requa, care au făcut şi “Crazy, Stupid, Love”, iar producătoare e Denise DiNovi (“The Lucky One,” “Sisterhood of the Traveling Pants”).
Powered By Blogger