25.07.2012

Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson cu Rupert Sanders,regizorul "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator"

Aceasta este o alta declaratie,desi nu stiu unde a fost publicata mai intai si daca este adevarata.
"Sunt atat de satula de zvonurile astea.NU imi insel iubitul cu Rupert.Serios,asta e destul de exagerat.El a fost regizorul meu si un prieten minunat.Asta-i tot.Nu mai vorbiti prostii despre mine si viata mea privata.
K."

UPDATE #2
Kristen Stewart a emis o declaratie in care isi cere scuze ca l-a inselat pe Robert Pattinson cu Rupert Sanders,regizorul filmului "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator".
Iata declaratia:
"Imi pare sincer rau pentru durerea si rusinea ce le-am cauzat-o celor apropiati mie si tuturor celor afectati de asta.Aceasta indiscretie trecatoare a compromis cel mai important lucru din viata mea,persoana pe care o iubesc si o respect cel mai mult,Rob.Il iubesc,il iubesc,imi pare asa de rau"
Giuliana Rancic,reporter E! ,a confirmat ca acestea sunt intradevar cuvintele lui Kristen.


UPDATE
Iata pozele din US Weekly.Kristen si Rupert,martea trecuta (17 iulie)

Relatia dintre Kristen Stewart și Robert Pattinson s-a lovit de un mare obstacol, după ce o sursă a dezvăluit pentru revista People că tânăra actriță a avut o aventură cu un regizor căsătorit. Conform zvonurilor, Kristen l-a înșelat pe Robert cu regizorul Snow White and the Huntsman – Rupert Sanders, bărbat cu 19 ani mai în vârstă decât ea.
După ce a încheiat filmările la franciza Twilight, tânăra în vârstă de 22 de ani a primit rolul titular în filmul de debut al lui Sanders lansat luna trecută, care a încasat 170 milioane de $ în box-office. Desi a trecut ceva timp de la încheierea turneului de promovare a filmului, se pare că săptămâna trecută Kristen a fost surprinsă în bratele lui Rupert, iar cei de la US Weekly au si imagini cu care să dovedească acest lucru.

Rupert Sanders este căsătorit cu modelul British Vogue – Liberty Ross, alături de care are doi copii, iar Kristen este implicată într-o relație cu colegul ei din Twilight, Robert Pattinson. În ciuda zvonurilor, Kristen si Rob au părut foarte fericiți la decernarea Teen Choice Awards, care a avut loc duminică si au fost unul dintre cele mai adorate cupluri la Convenția Comic Con din San Diego.

Presupusa infidelitate a actritei vine la doar câteva luni după ce, într-un interviu acordat publicatiei Vanity Fair, iubitul ei mărtusirea că nu a înteles niciodată de ce unii oameni îsi înseală partenerii: Există un lucru pe care nu l-am înteles niciodată: de ce oamenii înseală. Părintii mei s-au cunoscut pe când mama avea 17 ani si tata avea 25 si sunt împreună si acum si par fericiti. Am fost crescut crezând că poti fi împreună cu o persoană toată viata.
Iata ce a aflat Gossip Cop pana acum:

Ceva s-a intamplat intre Stewart si Sanders,desi sursa apropiata actritei ne spune,"Nu e o relatie".
"Ea a facut o greseala.Se simte foarte prost",ni s-a spus,dar sursa insista ca "Nu e impreuna cu el".

Nu inseamna nimic ca Stewart si Pattinson au fost vazuti impreuna,tocmai joia trecuta - dupa presupusa aventura a actritei - tinandu-se de mana prin Los Angeles.
Cei doi de asemenea au fost impreuna la decernarea premiilor Teen Choice.
Sursa noastra nu spune ce rezerva viitorul pentru Stewart si Pattinson.

Celebrity Gossip :
Sursa noastra spune ca incidentul s-a intamplat recent,explicand,"Kristen este complet devastata,a fost o greseala"
"Nu avea o aventura cu Rupert.A fost doar un moment trecator care n-ar fi trebuit sa se intample",spune sursa."Ea n-a intentionat niciodata sa raneasca pe cineva.E o persoana buna care a facut o alegere proasta"
Momentan,reprezentantul domnisoarei Stewart refuza sa comenteze,iar de reprezentantul lui Rupert nici nu se poate da.

Surse : 1, 2, 3
Powered By Blogger