20.02.2012

Robert Pattinson şi-a achiziţionat prima lui casă în Los Angeles


Robert Pattinson a cheltuit aproximativ 4 milioane de dolari pentru a-şi cumpăra o vilă în stil colonial spaniol în selectul cartier Los Feliz, numele starului din filmele “Remember Me”, “Water for Elephants”, “Little Ashes” sau “Cosmopolis” nefiind specificat în actele care au fost date publicităţii de către agenţia imobiliară, dar proprietatea de lux din Los Angeles fiind achiziţionată de Longford Trust, care este administrat de Nick Frenkel, managerul şi prietenul actorului în vârstă de 25 de ani.
Prezent în săptămâna precedentă la Berlin pentru a participa la premiera dramei de epocă “Bel Ami“, Robert Pattinson s-a mutat de curând în noua casă din Los Angeles împreună cu iubita lui Kristen Stewart, deşi a intrat în posesia acestei proprietăţi imobiliare construite în anul 1921 încă din septembrie 2011.


Ironia soartei este că actorul ce întruchipează un vampir în saga “Twilight” va fi vecin cu un grup misionar de preoţi catolici, The Order of Columban Fathers ocupând vila din apropiere, prilej de glumă pentru un agent imobiliar local care a declarat că se îndoieşte că oamenii bisericii vor fi îngrijoraţi de faptul că un vampir locuieşte printre ei.
Proprietatea lui Robert Pattinson include trei dormitoare spaţioase, trei băi, o piscină încălzită pe bază de energie solară, o pivniţă cu vinuri şi un amfiteatru privat, fiind înconjurată cu ziduri înalte şi având un sistem de securitate ultraperformant. Conform Daily Mail, precedenţii proprietari ai casei au fost actorul Noah Wyle din serialele “ER” şi “Falling Skies” şi regizorul australian Robert Luketic (“Legally Blonde”, “21″, “The Ugly Truth”), dar şi Madonna, Michael Peter Balzary de la formaţia rock “Red Hot Chili Peppers”, William James Adams Jr. din trupa “The Black Eyed Peas”, Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au locuit sau locuiesc în aceeaşi suburbie.
Powered By Blogger