24.01.2012

Dakota Fanning şi Elizabeth Olsen tânjesc după Anton Yelchin în “Very Good Girls”

În anul 2011, sora mai mică a gemenelor Mary-Kate şi Ashley Olsen lua cu asalt Festivalul de Film Sundance şi se făcea remarcată în drama “Martha Marcy May Marlene” şi în horror-ul “Silent House”, fiind considerată alături de Brit Marling o revelaţie a evenimentului cinematografic independent patronat de Robert Redford, iar anul acesta se întoarce la festivalul ce a consacrat-o cu dramedia “Liberal Arts”, cert fiind faptul că prestaţiile bune şi constante i-au atras nu numai aprecierea criticilor, ci şi o mulţime de roluri în filme precum “Red Lights“, “Peace, Love & Misunderstanding”, “Therese Raquin” şi “Kill Your Darlings”, jurnaliştii de la Deadline.com notând că Elizabeth Olsen şi-a adjudecat un rol principal şi în drama pe tema maturizării “Very Good Girls”.


Reprezentând debutul regizoral al scenaristei Naomi Foner (“A Dangerous Woman”, “Losing Isaiah”, “Bee Season”), “Very Good Girls” este povestea a două bune prietene (Elizabeth Olsen şi Dakota Fanning), care absolvesc liceul şi îşi propun să-şi piardă virginitatea în vacanţa de vară de dinainte de a se înscrie la colegiu, loialitatea transformându-se în rivalitate atunci când amândouă se îndrăgostesc de acelaşi băiat (Anton Yelchin). Tranziţia de la adolescenţă la maturitate devine din ce în ce mai complicată şi din ce în ce mai periculoasă din punct de vedere emoţional, la finalul acelei veri cele două protagoniste fiind mai degrabă femei în toată firea decât fetişcane inocente şi naive, dar pătrunzând în universul adulţilor pe alte drumuri decât şi-ar fi imaginat.
Naomi Foner va da startul filmărilor în iunie 2012, în New York, sub egida companiilor de producţie Herrick Entertainment şi Groundswell Productions, făcând următoarele precizări cu privire la temele abordate în “Very Good Girls”: “Filmul jonglează cu sexualitatea feminină şi cu prietenia într-un mod pe care nu l-am mai văzut anterior. Aceste fete vor deveni femei superbe în câţiva ani, dar s-au chinuit să treacă cu bine prin faza liceului avându-se numai una pe alta. Majoritatea dintre noi am trecut prin astfel de experienţe. Aceasta este vara în care ele au în sfârşit ocazia de a gusta viaţa adevărată“.
Pe Dakota Fanning o veţi vedea în cursul acestui an în dramele “Now Is Good” şi “The Motel Life”, drama biografică “Effie” şi fantezia de aventuri “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2″, iar pe rusul Anton Yelchin îl veţi urmări în thriller-ul “Odd Thomas“, în momentul de faţă filmând sequel-ul “Star Trek 2″.
Sursa
Powered By Blogger