31.12.2009

Robert in Spider-Man 4?


Vestea a cazut ca o bomba: Robert Pattinson asemnat cu Sony Pictures un contract pentru a-l inlocui pe Tobey Maguire, in rolul titular, in Spider-Man 4.
In comunicatul de presa oficial, Amy Pascal, co-presedinte al Sont Pictures si presedinte al Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group, a anuntat ca Pattinson nu ar juca doar rolul lui Peter Parker si alter-ego-ul, Spider-Man, in Spider -Man 4, dar si in Spider-Man 5 si intr-un spin-off de film pentru a fi anuntati la o data alterioara.
Nu este un secret faptul ca Pascal a facut cumparaturi in jur pentru un actor care umple rosi-albastri ciorapi de ceva timp. Cu cateva luni in urma, negocierele intre Sony si Maguire aproape s-au stricat din cauza reticentei actorului pentru a reveni la ceea ce el a descris ca fiind un :"concept uzat".
Sam Raimi , regizorul filmului si creierul din spatele multi-miliardarei francize Spider-Man , recent a dat vina pentru esecul Spider-Man 3 pentru a raspunde asteptarilor cu privire la controlul corporativ ce interfereaza cu procesele sale creatoare.Este Sony Pictures comunicatul de presa , un alt exemplu de control Raimi care se refera la un pas spre realizarea viziunii de regizor pentru franciza?
Cand a fost intrebat cu privire la comunicatul de presa, Raimi a declarat:
"Deciziile ca acestea sunt mereu dificile .Stiu ca fanii il plac pe Tobey si m-am bucurat ca am lucrat cu el, dar Robert este viitorul francizei."

Comunicatul de presa nu a indicat ce spin-off de film ar putea fi, dar speculatiile recente s-au concentrat pe Morbius, un sprijin in mitologia de benzi desenate Spider-Man.In benzile desenata, Morbius este "un vampir in viata", o victima a unor rele tratamente predestinate experimentelor care implica lilieci vampiri si terapie de soc.

Nu a fost nici un cuvânt de la reprezentanţii lui Tobey Maguire.
Traducere:DEEA
Sursa:reelzchannel.com
Powered By Blogger